Lehet így szoptatni?
Védőnő biztos tud segíteni!
Anyukámnak befelé forduló mellbimbója volt és nem tudott szoptatni sajnos:-S
Lehet. Nekem is az van, mindkét fiamat szoptattam (8 és 13 hós korukig).
Bimbóvédővel szoptattam, illetve volt egy időszak a kisebbik fiamnál, aki türelmesebb volt, hogy bimbóvédő nélkül is tudott szopni, aztán visszaszokott rá.
A védőnőd nem biztos, hogy javasolja, de szerintem sokkal jobb, mintha emiatt egyáltalán nem szoptatnál. Azt mondják, hogy nincs akkora inger, így nem lesz megfelelő a tejtermelés.
Én már a kórházban elkezdtem fejni, kézi mellszívóval, nem tudom, hogy ennek volt-e köze hozzá, de sok tejem volt. Mivel több volt, mint amennyi kellett, fejtem, így nem csak annyi inger érte, amennyit a babáim szoptak.
A kórházban kitartónak kell lenni, hogy a babád elfogadja, nekem az Avent pillangóalakú jött be. Pici babának lehet, hogy először csak a kisméret fér a szájába, de gyorsan váltani lehet a normálra. Nagyon vigyázni kell, hogy jól helyezd fel (ezért könnyebb a normállal), különben a babád rossz helyen szív, és könnyen kisebesedik a cicid.
Kitartás és elhatározás kérdése nagyrészt.
Drukkolok! Fontos, hogy emiatt ne stresszelj!
Nekem is az van 9 honaig szoptattam :) Ez legalabb egy ertelmes kerdes es latszik hogy megprobalsz felkeszülni, helyes! nem lesz semmi baj! Aventes mellbimbovedö mindenkeppen, legalabbis az elejen, de lehet hogy kifordul magatol, amikor az elsö napokban megindul a tejed. nekem is-is az egyik kifordult a masikhoz nem engedtek a korhazban bimbovedöt hasznalni, porul is jartam, de otthon mar minden rendben volt. ne hagyd magad hasznald es kesöbb amikor te is meg a pici is belejöttel mar nem lesz ra szükseg. en is ajanlom az LLL honlapo nagyon jo es nagy segitseg!
Jo babazast es nyugi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!