Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A sok tej érdekében mi a...

A sok tej érdekében mi a fontosabb? Az állandó és bőséges szénhidrát fogyasztás, vagy a bőséges folyadék fogyasztás? Vagy egyszerre mindkettő?

Figyelt kérdés
Most 36 hetes terhes vagyok ès sajnos màr 24 kilò van rajtam. Azt olvastam, hogy àllandòan enni kell, hogy legyen tej. De akkor ìgy esély sincs arra, hogy az ember visszafogyjon. Mi igaz ebből? Vagy ez alkati kérdés?
2015. máj. 28. 18:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mint a 7-es ugyan úgy voltam én is. Ha tésztaféléket ettem sokkal több tejem volt.
2015. máj. 29. 12:36
 12/12 anonim ***** válasza:

hú, hát én az ikrekkel híztam 30 kilót összesen, szóval picit sok, de ha a leleteid okésak, akkor ez van..!

szoptatás alatt van, aki nagyon fogy, én pl. csak híztam, bár az is igaz, hogy nekem a házi pizzától volt rengeteg tejem + nagggggyon sok vizet ittam!

ha a szoptatásnak "vége", le fognak menni azok a kilók, illetve ennyi nyilván nem is marad rajtad, miután szültél, ugye.

2015. máj. 29. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!