Hogyan csináljam a pótlást?
Figyelt kérdés
Kevés a tejem a picinek így muszáj vagyok tápszerrel pótolni!De hogyan kell?Fejem is a tejet így napjában egy plusz adag összejön.Adjak tejet és tápszert is egy evés alatt, vagy egy evés tejcsi egy evés tápszer?Segítenétek?két hetes a babám mennyiségre sem igazán tudom mennyit kell adni neki!2010. febr. 25. 16:10
1/4 xStefix válasza:
Megpróbálkoznál még a kizárólagos szoptatással?
Ha igen, akkor segíthetek neked, ha gondolod, és nem kell belemennünk a tápszerezésbe. Az előbbit sem olyan nehéz elérni... ;)
2/4 anonim válasza:
Mindíg szoptass, és utána adj neki táápit ha nem elég.
3/4 anonim válasza:
Uccsó vagyok. Ha két hetes csinálj neki 30ml tápszert a cici után. Majd meglátod, hogy így már jóllakik e. Ha nem legközelebb csinálj többet. De minden egyes etetésnél szoptass is, így bizti nem apad el a tejed.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Akkor jól gondoltam, hogy így kell.Első válaszoló!Próbálok én több tejet csinálni, de egyszerűen nincs!!!Fejek, etetek belőle, már mindent ittam, amit lehet.A bal mellembe nem termelődik szinte egyáltalán/van ilyen/.A jobb mellembe van, de az egész napra kevés hiába lóg rajta.Meg nem is túl egészséges csak egy mellből etetni,szerintem.Ezért kell a pótlás, mert mindig éhes marad a pici és nem hízott eddig!
2010. febr. 26. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!