Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Rossz anya vagyok szerintetek?

Rossz anya vagyok szerintetek?

Figyelt kérdés
4hos a kislanyom. Most jott meg a menstruaciom elsonek es apadt sokat a tejem tole. Mar elodte eppen hogy volt. Nem hiszem h fogom tudni szoptatni. Volt valaki igy ezzel, es ha igen o hogy erezte magat? Mert en ugy erzem mint ha kiszakadt volna egy darab belolem.

2015. máj. 16. 20:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Majdnem egy év eltelt a kérdés kiírása óta. Mi változott, hogy kiemelted?
2016. márc. 19. 19:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én lányom is 4 hónapos volt, amikor azt vettem észre, hogy jaj, de hát miért sír cicin? Nincs tej? Megnyomtam, nem igazán jött. Teljesen ráoaráztam (előtte dőlt a tejem), nekem is akkortájt jött meg. A doki azt mondta, hogy sűrűn tegyem cicire, feküdjek be vele az ágyba akár egész napra meztelenül, hogy a bőrkontaktus meglegyen. Ilyenkor a tej íze is megváltozhat, kevesebbet ehet a baba, de majd megszokja. Én még ittam tejszaporító teát is. 1-2 nap alatt rendbe jött minden.
2016. márc. 20. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!