Honnan tudom, ha elfogyott a tej?
ne adj neki tápszert! Ott a másik melled, kínáld meg azzal. Én etesd gyakrabban, nem kell betartani a 3 óránkénti etetést. Ha a melledet kellő inger éri, akkor pont annyi tejet fog termelni, amennyire a babának szüksége van, se többet, se kevesebbet. Minél kevesebb inger éri (pl mert tápszert adsz a babának mell helyett), annál kevesebet fog termelni.
Olvasnivaló: [link]
Ezeken kívül még: ha van lehetőséged, pihenj minél többet! Esetleg egy kis délutáni alvás, plusz sok (3-4 liter folyadék). Így biztos lesz elegendő tejed, estére is. Ha egy nem elég, kínáld a másikból.
A mérleget pedig tedd el jó messzire :)
Mintha magamat olvasnám 7 hónappal ezelőtt:))
Nekem is volt, hogy mínuszt mutatott a mérleg, szegény kicsikémet mindig jól megtömtem lefejt tejjel, (amit vissza is bukott) mire kiderült, hogy hagyni kell, annyit enni, amennyit akar, a mérleget meg el kell pakolni. Átszoktunk két mellre, és azóta is bőven van tej, mai napig lelkesen szopizik. Add te is a másikat, és nyugi. Ha alszik aludj vele, napközben meg annyiszor tedd mellre, ahányszor kéri. Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!