Mennyire gyakori, ha valaki az első babáját nem tudta szoptatni, a másodikat sem foga tudni?
Én az első fiamat 20 napig tudtam anyatejjel táplálni. Aztán a második terhességem alatt elhatároztam ha a fene fenét eszik én sokáig akarok szoptatni. Mindent elolvastam, mindenkit kikérdeztem, szoptatási tanácsadóhoz fordultam, a kórházban a szülés utáni második naptól éjjel-nappalra kikértem a babámat, minden ébredésre mellre tettem. A kórházban nagyon keveset szopizott, épphogy meglett az a mennyiség ami mellé nem adtak tápszeres pótlást. Elmaradt a kőkemény tejbelövelés is, de én rendületlenül szoptattam, két mellből is és hazakerülésünk után is óránként, éjjel-nappal.
A fiam most négy és fél hónapos vidám kiválóan gyarapodó kislegény és csak anyatejet kap, és én nagyon boldogan szoptatok.
Nem szabad feladni, sok sikert, és egy nagy adag önbizalmat kívánok és sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!