Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha az első babámat nem tudtam...

Ha az első babámat nem tudtam szopiztatni a másodikat sem fogom tudni? Nem volt tejcim a nagy mellem ellenére.

Figyelt kérdés
Bár nem kis melleim vannak, ( 95D ) de ennek ellenére nem volt tejem. Nagy kínlódások árán a kettőből annyi tejet tudtam lefejni, hogy ahogy mozdítottam rajta, éppen csak elfedte a cumisüveg alját. Elképzelhető, hogy a második babával nem járok így?
2010. dec. 1. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelhető,hogy lesz tejed a másodikkal.A sógornőmnek az elsővel nem volt.Nem is szopizott a kicsi,fejni meg nem tudott,mert pont ínhüvelygyulladása volt a csuklójában.Mire beszereztek egy elektromos mellszívót,már nem igazán indult be neki...

Viszont a második gyermekével 3 évvel később annyi teje volt,hogy tejleadó volt...

2010. dec. 1. 11:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Én az elsőt nem tudtam, de a másodikat már 7 hónapja szoptatom.
2010. dec. 1. 13:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Huh, ezek jó tapasztalatok. :)

Annak ellenére, hogy a kisfiam tápszeres volt, nem vált kárára. Nem lett tőle husi.

De azért csak más érzés szopiztatni gondolom. :)

Remélem a nyáron én is megtapasztalom. :S

2010. dec. 1. 13:44
 4/4 xStefix ***** válasza:

A sikerhez: www.lll.hu

A szoptatás nem mellméret függvénye.

2010. dec. 1. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!