Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van valakinek ötlete hogyan...

Van valakinek ötlete hogyan tudnám intenzívebb szopizásra késztetni a babámat?

Figyelt kérdés

Elég hosszasan szopizik minden alkalommal –gondolom nem ömlik a tejci a szájába- és gyakran el is alszik. Aztán mikor felébred, általában arra, hogy mocorgok, mert elzsibbadok, akkor pedig várja a folytatást.

Szerintetek megszűnik ez magától, mondjuk ha idősebb lesz, vagy tegyek-e, tehetek-e ellene valamit már most is?

Most 3 hónapos.

2015. máj. 4. 20:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

igen,úgy fele annyi idő. én ezt bérlem a mini manóból:

[link]

és ott vettem dupla szívófejet hozzá. még a kórházba mondták nekem,hogy ez a legjobb. mondjuk ha medelád van elég még egy szívófejet venni.

addig is ha már nagyon nyekereg mármint ha nagyon sírna csak tedd arra amelyiket már lefejted. ő elcummog addig megnyugszik,a tejtermelésnek is ez jó, te meg lefejed addig közbe a másikat :-)

2015. máj. 6. 14:13
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon sokat segítettél!:)
2015. máj. 6. 17:51
 13/14 anonim ***** válasza:
szívesen :-)
2015. máj. 7. 10:40
 14/14 A kérdező kommentje:

Ezt a hozzászólást most azoknak írom, akik később belebotlanak ebbe a beszélgetésbe.

Szeretném elmesélni, hogy az utolsó bejegyzéshez képest 3 héttel már jól lakott egy mellből is a babám. És nem fejtem! Hanem azt csináltam, hogy mindig egyre nagyobb szünetekkel szoptattam az után, hogy szopizott az egyik mellből. Igaz elég sok nap telt el úgy, hogy végig csak szoptatásból állt a napom, de úgysem volt más dolgom.:) És elértünk oda, hogy most már jó régen óta 2-3 órára jól lakik egy oldalból is. Szóval nem lehetetlen és még csak vért sem izzadtam érte, nem éjszakáztam a mellszívóval vagy hasonlók.:) Szóval hajrá mindenkinek.:)

2015. jún. 29. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!