Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A kisbabátok mikor és hogyan...

A kisbabátok mikor és hogyan állt át a ritkább szopizásra?

Figyelt kérdés
Az én kislányom elmúlt 3 hónapos, de még most is kevesebb, mint 3 óránként szopizik.
2013. máj. 10. 12:39
 1/7 anonim ***** válasza:
az enyém lassan 4 és irtó sokat szopizik:)éjszaka is simán 3szor.ez van ezt kell szeretni:)
2013. máj. 10. 12:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem 3-4 hónapos koráig óránként!! szopizott, kb ki se mozdultam. Aztán 4 hónaposan átállt a 2 óránkéntire. Most 5 hónapos és már 2:45 az átlag :). Elkezdtem a hozzátáplálást, remélem az meghozza a várva várt reggeli-tízórai-ebéd-uzsi-vacsi kombinációt. Sebaj nem tart örökké, szopizzon csak. Olyan szépen növekszik és ez mind annak köszönhető, szóval tűrni kell :)).
2013. máj. 10. 16:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Pont ma akartam feltenni hasonló kérdést..Az én kislányom 2 hónapos,eddig simán bírta 2-3 órán keresztül,de mostanában 1.5-2 óránként kér enni,de csak 50-60 milit eszik meg!Ennyit evett pár hetes korában...Hiába kínálom,nem kér többet,helyette éjszaka eszik jó sokat,a 3-órás kelése után pedig 1-2 óránként ébred és enni kér..
2013. máj. 10. 16:35
 4/7 anonim ***** válasza:
A fiam sosem szopizott ritkább időközönként, mindig 2-3 óránként. Most 7 hónapos és most is 3 óránként eszik.
2013. máj. 10. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Minden baba más. Előfordul, hogy változtat a szokásán. Kitartás!
2013. máj. 11. 06:11
 6/7 xStefix ***** válasza:

Az enyém is óránként szopizott 4 hós koráig. :) Aztán lassan egyre többet volt ébren és széthúzódtak a szopik is... de nagyon fokozatosan ment, én sose siettettem, hagytam, legyen, ahogy neki jó.

6 hósan kezdtem hozzátáplálni, nemsokára 1 éves és még napi min. 6x szopizik. (Bár most megint többször, mert jön a foga.:)

Nem baj, ha a tied se bírja ki a 3 órát! Ez nem előírás, sőt, még csak a nagy átlag se szerintem, legalábbis igény szerint szoptatott babáknál nem. ;) A lényeg, hogy annyiszor kapja, ahányszor ő igényli, nemde?

2013. máj. 11. 11:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval!
2013. máj. 12. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!