Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hany honapig szoptattal es...

Hany honapig szoptattal es miert addig?

Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 12:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
45%
4-es, te most hány honapos vagy? hány éves korig számoltad honapokban a gyereked életkorát?
2015. máj. 3. 13:03
 12/21 anonim ***** válasza:
52%

Nem azt ajánlják hogy 6 hós korig szopizzon a baba hanem azt, hogy 6 hós koráig csak anyatejet kapjon, utána johet a hozzátáplálás de egy éves korig a főétel az anyatej a legjobb és nincs egy babának hátránya belőle ha még tovább szopizik, sőt.. Vizsgálatokban Kiderült, hogy jóval kisebb arányban szedvednek magatartási problémákkal az aki tovább szopik.

Nyilván mindenki addig szoptat ameddig tud illetve akar, nem is ezért írtam ezt, de annyit olvasok itt arról, hogy egy éves kor körül nincs tápértéke az anyatejnek miközben szakemberek csak az ellenkezőjét mondják.

2015. máj. 3. 13:21
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
Kb harom honapig probalkoztunk eredmenytelenul sajnos.allandoan cicin volt,fejtem,de nem lett eredmenye,szuletesetol fogva kellett a tapszer.
2015. máj. 3. 14:26
 14/21 anonim ***** válasza:
65%

Nálunk sajnos nem sikerült a szoptatás. Egészségügyi gondok miatt.

Így a kezdetektől tápszeres a kisfiam.

2015. máj. 3. 16:15
 15/21 anonim ***** válasza:
48%
9.5 hónapos koráig, a fiam választotta el magát. Amúgy 1 éves koráig szerettem volna szoptatni.
2015. máj. 3. 17:00
 16/21 anonim ***** válasza:
33%
3 hónapos koráig, de egy hónap után már tápszer is kellett mellé olykor. Egyszerűen kevés volt a tejem.
2015. máj. 3. 17:21
 17/21 anonim ***** válasza:
62%
7 hós koràig. Az 5. hónaptól àllandó stressz volt hogy elég lesz-e neki a tej,àllandó tea-bogyó meg szaporítàs. Itt lett tele a hócipőm, tàpszerre vàltottunk, utàna én is megnyugodtam hogy senki nem fog èhen halni.
2015. máj. 3. 18:44
 18/21 anonim ***** válasza:
36%

"annyit olvasok itt arról, hogy egy éves kor körül nincs tápértéke az anyatejnek miközben szakemberek csak az ellenkezőjét mondják."

az anyatej igazából lebontott élelmiszer, hogy meg tudja emészteni, a hozzátáplálással szép lassan értelmét veszti, hiszen a saját gyomra le tudja bontani. semmivel sem kap több tápanyagot anyatejben, sőt K vitamin sincs benne, a D-t is külön adni kell, anyukának szednie kell az omega 3-at, szerintem alig van aki szedné szoptatás alatt...stb

2015. máj. 3. 22:48
 19/21 anonim ***** válasza:
54%
8 hónapos koráig, mert addig volt. De már akkor is csak reggel- este, és utána mellé még kapott egy üveg tápszert.
2015. máj. 4. 00:10
 20/21 anonim ***** válasza:
55%
Kedves 11-es kérdező (és nem válaszadó): ha jól esne, gondolom, akármeddig számolhatnám hónapokban a gyerekem életkorát, de a hétköznapokban nyilván nem teszem, most két évesnek mondom, aztán majd két és fél évesnek fogom, és így tovább, később majd lekopnak a fél éves megjelölések is. Bízom benne, hogy válaszommal megnyugtattalak. Abban is bízom, hogy mást nem zavart nagyon, hogy mivel a kérdésben az szerepelt, hogy "hány hónapig szoptattál", ezért a megszokott számolástól eltérően hónapokban adtam meg a választ, ami automatikus reakció volt.
2015. máj. 5. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!