Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Baj, ha csak szopival alszik...

Baj, ha csak szopival alszik vissza éjjel a 8 hónapos babé?

Figyelt kérdés
Lehet abban valami, hogy lelkileg még nem érett rá, hogy önmagát megnyugtassa, visszaaltassa? Éjjel 2 vagy 4 körül fölül az ágyában, beszélget, majd sír, hiába ölelem, teáztatom...
2010. febr. 22. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
40%

Adj neki teát,és hagyd magára.Kicsit sír,de nél

hány nap mulva beáll nála a rend.Ha símogatod stb,akkor még egyévesen sem fog magától elaludni.Igaz,hogy ma ez a divat,de nagyon rossz szokás.3 gyerekes anyuka tapasztalata.

2010. febr. 22. 19:55
 2/9 A kérdező kommentje:
De nem kicsit sír, hanem behergeli magát és egyre éberebb lesz. Persze nem ugrok első nyekkre, de... nem is tudom. Nincs valami középút? :)
2010. febr. 22. 19:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Enyém is csak így alszik vissza, 11,5 hónapos.

De így legalább visszaalszik:-))

2010. febr. 22. 20:06
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, ennek én is szoktam örülni :)voltunk már fönt 2 órát éjjel és akkor inkább szoptatok. De olyan jó lenne egy igazi jót aludni... én önző!
2010. febr. 22. 20:09
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Megértelek, én is érzek néha így, de most rád van szüksége, meg a cicire. ;)
2010. febr. 22. 20:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, soha nem lesz vége az éjjeli keléseknek.
2010. febr. 22. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
Egyáltalán nem baj!!!8 hónaposan még nagyon pici,hogy saját magát megnyugtassa.Rád van szüksége.Az én kisfiam 1,5 évesen hagyjta el az éjszakai szopit magától, majd 21 hónaposan teljesen elválasztotta magát.Nekünk ez így volt jó.Reggel ő is és én is teljesen kipihenten ébrettünk.Csak akkor ne szoptasd meg éjszaka, ha neked már fárasztó (egyedül soha ne hagyjd,hogy majd elfárad a sírásban,ahogy azt az első válaszoló írta).Ha teáztatod, éjjel inkább vízzel kínáld meg, de ha szopi kell neki, akkor sincs semmi baj!!!
2010. febr. 22. 21:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Az elso valaszolonak uzenem hogy attol mert 3 gyereked van meg nem biztos hogy jol neveled oket!!!

Semmi gond ha csak ugy alszik el hiszen meg csak 8 honapos. meglatod ahogy no ugy egyre konnyebben fog magatol is elaudni. En is igy voltam majd 11 honaposan a gyerek kikopte a cicit ramnezett megfordult es szepen elhelyezkedett mint a nagyok es szunyalt. Ha ejszaka felebred akkor is nyugodtan johet a szopi hiszen hianyzol neki amit nem lehet elintezni teaval. A mai vilagban az az aidealis ha a gyerek csak eszik es alszik csendben van es 6 hosan elvalasztja magat...de alig van ilyen gyerek az egesz vilagban.

2010. febr. 23. 07:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyszer vége lesz az éjszakázásnak hidd el!!
2010. febr. 24. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!