Ha szopival altatod el 3 éves gyereked, hogy sikerül sérülésmentesen kiszabadítsd a mellbimbód a szájából miután elaludt?
Igaz a lányom még csak 14 hós, de 3 hósan jöttek a fogai :(
Én úgy szoktam, hogy mikor kicsit enged az állkapcsa, vagyis elernyed, akkor fölül nyomom meg a cicim, és oldalról kicsúsztatom!
Azért így, mert felül mindig benne maraa foga nyoma a cicimben így is!És ha felül nem nyomom meg akkor véégig karcol! :(
11 foga van1 éves korától!
Ha ennyire szorítja a fogaival, akkor biztosan elaludt rendesen? Elvileg ilyenkor elernyednek az izmok..
Egyáltalán, nem fáj, hogy ennyire tartja? :-o
Az én 3 évesen is van, hogy néha még mellen alszik el, ha délután nem aludt és estére beájul. De mondjuk ő annyira k.o. ilyenkor, hogy könyen kicsusszanok.
A foglazításhoz szerintem muszáj egy kicsit szétfeszíteni az állkapcsát, mondjuk az ujjaddal, hogy azért ne ébredjen fel.
jézusom....
3 éves gyereket mellbimbóval elaltatni...nem semmi...
Ha várnál még egy kicsit addig hogy mélyebben elaludjon akkor lehet hogy kiesne a szájából.
1 éves cici imádó baba anyukája.
Hát akkor szerintem is ki kellene várni azt az időt, jobb híjján.
Én arra emlékszem, hogy nálunk kezdetben (1-1,5 évesig) percre pontosan 45 percig tartott, amíg a lányom eljutott alfába. Utána egy jóideig pont az általad is írt 20 perc körül volt, amíg eljutott a mély alvásig. És épp mostanában vettem azt észre, hogy mostmár 5-10 perc alatt is eljut eddig a szintig (nálunk egy mély lélegzet jelzi a szintváltást). Szépen látszik, ahogy kialakul a felnőttekéhez hasonló alvási mintázata. :)
Ha nálatok még 20 perc kell ehhez, akkor annyi. Idővel, ahogy ő is megérik rá, rövidülni fog az idő. Kitartás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!