Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ki volt/van úgy vele, hogy...

Ki volt/van úgy vele, hogy semmiképpen nem engedi a babát a melle közelébe?

Figyelt kérdés
Félreértés elkerülése végett,nem letámadást,kioktatást szeretnék,és nem is arról van szó,hogy nem anyatejet akarok adni neki.Természetesen igen,de hogy a mellemből egyen,az számomra elképzelhetetlen.Fejni szeretnék.Tudom,hogy "eredetileg" a női mell a baba táplálására szolgál,nem pedig szexuális játékszer,de én ezt nem tudom elfogadni.Eleve érzékeny a mellem,csak szex közben szeretem néha-néha,ha hozzáér a párom.De hogy egy baba azt szívja,meg előkapjam,ha éhes,ez számomra teljesen nőietlen dolog.Vagy nem tudom,hogy fogalmazzak.Nem az alakját féltem,az az öregedéssel is változik.Egyszerűen kèptelen vagyok elfogadni,hogy a mellemből egyen a baba.Valaki érez még így?

2015. ápr. 28. 15:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Csak jelezném hogy a fejés sokkal inkább veszi el a keved mindentől még a szextől is. Én most is fejek ahelyett hogy aludnék a picimmel. Reggel ezzel inditok és annyira elvesz sok időt hogy örülök ha végre ágyba kerűlök. Én az első hónapokban a melltartót nem tudtam elviselni nem hogy a párom hozzáérjen. Most is fáj és ez rányomja a pecsétet a mindenapokra. sokkal inkább undorodok a fejéstől... már lassan 9 hónapja csinálom tejleadó vagyok de lelkileg ez jobban megvisel. Adj egy esélyt hidd el 100× könnyebb szoptatni.
2015. ápr. 29. 22:08
 22/24 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok,köszönöm.Tényleg igaz,hogy akinek minden rendben van otthon,az nem ír ki kérdést.Én sem írtam eddig soha,csak most,hogy ezek a negatív gondolatok keringtek bennem.És nyilván több az olyan ember,aki tényleg boldog.:)
2015. ápr. 29. 22:53
 23/24 anonim ***** válasza:
Terhesség előtt és alatt én is féltem a szoptatástól, hasonló érzéseim voltak, mint neked. Viszont amint megszületett a kislányom, gondolkodás nélkül azonnal a mellemre raktam és szoptattam. Ez egy csodálatos érzés (még ha fáj is az első napokban), egy láthatatlan kapocs közted és a babád közt. Most ezen ne agyalj, ha megszületik, szerintem te is másképp fogsz erről gondolkodni.
2015. ápr. 30. 22:38
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha még jársz erre kérdező, végül mi lett? Sikerült szoptatni vagy maradt a fejés?
2018. aug. 2. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!