4,5 hónapos babám közelébe meddig ne menjek?
Karácsonykor a nagyszülőkön hányás, hasmenés söpört végig, azt hittük gyomorrontás, de azért hazautaztunk tőlük.
Na de tegnap este engem is elért, hajnalig - elnézést - de óránként hánytam.
Hajnal 3 óta viszont ahogy jött, úgy ment.
Nos a kérdésem az lenne, hogy meddig ne érintkezzek szerintetek a kicsivel? Most a férjem rendezi szépen, sajnos szoptatni már nem tudok, szóval az evéshez se kellek, de szegény picim kivan, hogy nem vagyok mellette.
Megszakad a szívem, de félek, hogy elkapja...
Köszönöm a válaszokat!
Akkor holnap már a közelébe merészkedem!
Szegénykém tényleg nagyon hiányol,úgy sajnálom :(
Aztán imádkozom, hogy ne legyen baja, mert amíg lappangott bennem, és ugye nem tudtam róla, puszilgattam, ölelgettem, úgyhogy izgulok :(
Már miért ne mehetnél a közelébe?
Ha alaposan megmosod a kezed, húzol egy szájmaszkot és nem puszilgatod, csak felveszed, megöleled, akkor az ég világon nem lesz semmi gond!
Én is voltam nagyon beteg, az én fiam se volt sajnos sokáig anyatejes, de mielőtt bármibe is belekezdtem, jól megmostam a kezem, húztam szájmaszkot és elláttam ugyanúgy az etetéstől, a pelenkázáson át a fürdetésig.
Sőt! Kórházba kerültem, a párom dolgozott, így anyósom látta el 1-2 napig a kisfiunkat, amikor totál beteg volt. Ugyanígy tett, ahogy leírtam, és soha nem kapott el így tőlünk semmit a kisfiunk.
Vettünk maszkot, eddig minden ok hála ég.
Azért kerültem a fizikai kontaktot, mert nálunk bár rövid ideig tartott ez a nyavaja, de az nagyon durva volt és inkább az 1-2 nap különt választottuk, mint hogy baja legyen.
Köszönöm a válaszokat, buék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!