Miért kell abbahagyni a szoptatást ha teherbe estem? Volt vetélésem, de ha szoptatok újra lesz vetélés?
nem feltétlen lesz vetélés..ez nem tényállás, de azt mondják a benti babának nagyobb szüksége van a tápanyagra, mint a kintinek, mert az már kaphat mást is, de alaposabban az orvos tudna véleményezni..ha azt mondta te ne szoptass, akkor nem is kell...
A tejed elviszi a benti baba elől a fontos vitaminokat.
Ha a másik kicsi megszületik és sok tejed lesz akkor fejt tejjel a nagyobb baba immunrendszerét is erősítheted, mert készítheted anyatejjel az egyes ételeit.
szia én is szoptatam és két vetéléem volt szoptatás alatt, 3 hónapja nem szopik a lányzónk és most ha minden igaz akkor megint van babó de majd hétfőn derül ki.
azt mondták hogy a szoptatás nem befolyásolja csk nagyon ritkán hát én ebbe a nagyon ritka kategóriába tartozom, lehet hogy te is.
hányadik héten vetéltél el, és most hány hetes vagy?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
ezt pont a tegnap kerdeztek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!