Hogyan fogyjak szoptatas alatt?
Figyelj oda a kajára, azaz sok zöldségfélét egyél, ne túl sok zsíros, lisztes, cukros ételt, viszont az elegendö fehérjére meg folyadékmennyiségre figyelj oda.
Emellett mozogni is kell, erre böven megfelel, ha naponta egy-másfél órát sétálsz a kicsivel, de aránylag gyorsabb tempóban. Ez nem megeröltetö, a gyereknek is csak jót tesz, ha sokat van levegön, meg te is mozogsz.
A kajával nincs egyszerű dolgunk,szerintem! én 5,5 hete szültem, a második gyerkőcöt. Ami fura volt, a hasam. Lassabban ment vissza, de vettem egy szülés után hasleszorító pántot a gyógyászati segédeszköz boltban.1 napi használta után látható volt a hatása! nem túlzok!
azért sok zöldséget elég nehéz nekünk enni...sztem meg ne egyél semmiből sokat, inkább majdnem mindenből kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!