Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért túlsúlyosabbak a tápszer...

Miért túlsúlyosabbak a tápszeres babák mint az anyatejjel tápláltak?

Figyelt kérdés
eddigi megfigyeléseim szerint:-)
2010. febr. 19. 13:39
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Láttam én már olyan anyatejes babát aki kétszer akkora volt, mint egy nem anyatejes társa.... amúgy szerintem azért mert ha szoptat valaki azt legtöbbször igény szerint teszi. És olyankor kevesebbet eszik talán a baba ciciből, míg tápszerből megvan a fix 3-4 óránkénti étkezés, fix mennyiséggel...
2010. febr. 19. 13:41
 2/29 anonim ***** válasza:
54%
Szia!Nekem egyszer azt mondták,hogy azért,mert a tápszer felfújja a babákat!Nem tudom,hogy ez mennyire igaz,mert én szoptattam!De ismerőseim körébe is pufibbak a tápszeres gyerekek!
2010. febr. 19. 13:43
 3/29 anonim ***** válasza:
65%

Én is láttam nagyobbat:)

De valószínű azért, mert a szopizásnál meg kell dolgozni a kajáért, és lehet emiatt kevesebbel is beérik, a cumisüvegből meg könnyen jön, így túl tudja magát enni. Pl. az én fiam csak anyatejes, de feleannyi mennyiséget szopizik, mint a barátnőm egy hónappal idősebb babája tápszerből. Látszik is rajtuk, pedig a fiam se kicsi, 7 hónaposan 8kg.

2010. febr. 19. 13:45
 4/29 anonim ***** válasza:
36%
mert a tápszer tömény kalória.
2010. febr. 19. 13:50
 5/29 anonim ***** válasza:
58%
Egy csúnya hasonlat: A tápos csirke is hamarabb megnő, valamint ha a borjút táppal eteted hamarabb éri el a vágósúlyát. Elnézést kérek a hasonlatért, de a tápszer dettó. Az én Jázminom is kap tápszert az anyatej mellé és hírtelen nagyon hízásnak indult.
2010. febr. 19. 14:01
 6/29 anonim ***** válasza:
86%
Az én fiamnak mindegy volt, az anyatejtől sem hízott rendesen, és utána a táptól sem, ez szerintem gyerekfüggő, mi is vékonyak vagyunk a párommal, a gyerek sem lett díjbirkózó alkatú.
2010. febr. 19. 14:17
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Lányom tápszeres, 1 évesen nincs még 8 kiló. Szóval nem lehet általánositani.
2010. febr. 19. 15:28
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hát nálunk sem így van hiába tápszeres a lányom kezdetektől, mégis eltűnt a hurka a combiról sajna... lehet alkattól is függ. Barátnőm anyatejes ugyanekkora /11 hónapos/ babája már vagy másfél kg-mal több. Néha nem értem mitől függ.
2010. febr. 19. 15:28
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon megoszlanak a vélemények: az én Kisfiam csak anyatejes, de összehasonlítva az ismerőseim ugyanennyi idős, tápszerrel táplált gyermekeivel, erősebb és súlyra is nehezebb. Most lesz 5 hónapos és 7300 g.
2010. febr. 19. 15:29
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Én ezzel nem értek egyet.

Az én babám csak anyatejes volt, és olyan dundi, hogy öröm volt nézni. Az egész tiszta hurka volt.

Egy ismerős baba tápszeres, és picike is, és hurkája sincs egy se.

2010. febr. 19. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!