Más is van/volt így?! Sztori lenn!
2 hetes volt a fiam(most már 5hetes elmúlt),mikor éjjel olyan álmos voltam:) h szopiztatás közbe elalaudtam,és a 3óráig(a következtető szopiztatásig a cicim a szájába volt és édesen aludtunk:D)...rendesen kisebesedett,folyt belőle a vér!Aznap meg másnap nem is tudtam arra rátenni,kentem garmastannal,meg bimbóvédővel fejtem le...DE nem jött belőle semmi!!!Azóta sem!!!Abból a cicimből elelapadt a tej,a jobbba van,de az kevés!Meséltem anyunak azt mondta h ha nem a lánya lennék nem hinné el!Az anyósóm is nézett egyet,de mivel van olyan a kapcsolatunk,mutattam is neki,h azon bizony rendesen látszik h üres,bezzeg a másik:)mint ha szilinkon cicim lenne:)
Más is járt így?Vagy van ilyen helyzetbe?Ha igen kérem jelezze,h esetleg vissza tudta e hozni a tejcit,vagy a másikba lett-e neki elég h ne kelljen tápszerezni is a babát!És ha lett elég a másik cickóba hogyan csinálta?Iszom a laktoherbet!
Szia. Szintén felemás mellű anyuka lennék, ill. inkább másfeles mellű :S
Nagyfiam,most 3 éves, 2 éves koráig egy ciciből volt hajlandó enni, emiatt az ő 3 hós kora körül a bal ciciben elapadt a tej teljesen. Most szoptatom a 2. kisfiamat, aki 3,5 hós és nála abban a ciciben be sem durrant a tejcsi. Ő is jobb ciciből eszik csak és persze pótlást kap.
Az hogy csak az egyik cicit fogadja el, az lehet attól is, hogy a nyaki izma nincs teljesen rendben és csak egy irányba tudja kényelmesen forgatni a fejecskéjét.
Sok sikert nektek és boldog babázást.
14.17-es vagyok.
Az én kisfiam kezdetektől véresre szívta a cicimet, mivel nem vették észre, hogy le van nőve a nyelve. Kb. 5 hetes volt, mikor megnézettem a gyerekorvossal, miutám megelégeltem a fájdalmat. Tudom mit érzel, mert én is átéltem azt az égő és szúró fájdalmat.
Én csak azt tudom tanácsolni, hogy ameddig valamennyi is van benne, addig próbáld meg esetleg néha cumizni rátenni, hogy ingerlés érje a melledet, mert a fejés és masszirozgatás azért nem ugyanaz. Esetleg hívd fel az LLL ligát és hatha tudnak segíteni. Esetleg a szaporító fejésnek utána tudsz nézni.
Nekem is elkezdett anno a jobb ciciből kifogyni a tejcsi de sikerült sok-sok pihenéssel és napi kb. 3 l folyadék elfogyasztásával visszahozni. A balba sajna nem sikerült, pedig nekem nagyon mirigyesek a cicijeim.
Most a 2. babánál már nem hiszem, hogy sikerülni fog a 2 év szoptatás, örülök, ha ha 6 hós koráig kihúzzuk valahogy.
Sok sikert és ne aggódj, ha nem sikerül, attól te még remek édesanya vagy és leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!