Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nagyon ciki hogy így "felajánlottam" magam? (lenn sztori)
van egy srác, és ő nagyon szimpi nekem
eléggé vonzódunk 1máshoz, már 1,5 éve ismerem
soha nem mert még lépni felém, én meg egyszer kicsit spiccesen felhivtam h mit szolna egy kellemes éjszakához?:P
igent mondott, és mondta hörüla határozottságomnak, mert ha rajta múlik soha nem történt vna semmi, mert ilyen témában elég félnk
csak h idő közben rájöttem többet érzek iránta, nem csak kalandnak aakrom:(
az éjszaka még nem történt meg
akkor mégse tegyem meg? de szeretném, mert kívánom őt nagyon csak nem akarom elrontani sem és most ha visszavonnám elég cinkes lenne
ami a ráadás, hogy neki van is egy kapcsolata:( ami mondjuk jó régi és már nem is nevezhető kapcsolatnak, alig találkoznak:(
és most nagyon rosszul érzem magam emiatt
Én meg jóképű sportos 100kg-s budapesti srác vagyok. nekem is felajánlhatod magad:D:D:D
Egyébként ne búsulj.
de nem túl kiábrándítő, hogy egy lány ezt teszi?
de mégis már azért elég rég óta ismerem,h. történhetne vmi:)
Szerintem ha már megtetted az első lépést, menj végig az úton. Könnyen elképzelhető, hogy ez fogja megadni a kapcsolatuknak a végső lökést, valamint te mint potenciális partner, innentől leszel "számításba véve" nála.
Ha visszatáncolsz, az szerintem gáz, nem szavatartó embernek tűnsz általa.
szerintem nem gáz... te bemerted vallani neki, h vágysz rá... :D
szerintem ne feküdj le vele.... én inkább megmondanám neki, h járjon velem és annyiszor lehet velem ahányszor akar.... XD (persze itt szex-re gondolok)
me ha alig találkozik a bnőjével akkor valóüszínüleg nem vágynak egymás társaságára.... és csak 1 ok kell amiért szakítanak....
Mond meg neki, hogy "bocs h felhivtalak kicsit spicces állapotban és h ilyet kérdeztem tőled, nem akartalak ezzel nyaggatni, de bekell hogy valjam többet szeretnék mint egyetlen éjszaka."
sztem ez megteszi, és ha hasznosnak gondolod, akk lécccccci katt a "hasznosra"
utolsó elötti, 5000 lesz.:DD
am meg beszélj vele, amikor átmegy, h neked ez igy nem megy, és nem cak 1 éjszakát akarsz töle... ha gondolod, abból az estéböl lehet akár 1 átbeszélös este is...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!