Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nagyon ciki hogy így "felajánlottam" magam? (lenn sztori)
van egy srác, és ő nagyon szimpi nekem
eléggé vonzódunk 1máshoz, már 1,5 éve ismerem
soha nem mert még lépni felém, én meg egyszer kicsit spiccesen felhivtam h mit szolna egy kellemes éjszakához?:P
igent mondott, és mondta hörüla határozottságomnak, mert ha rajta múlik soha nem történt vna semmi, mert ilyen témában elég félnk
csak h idő közben rájöttem többet érzek iránta, nem csak kalandnak aakrom:(
az éjszaka még nem történt meg
akkor mégse tegyem meg? de szeretném, mert kívánom őt nagyon csak nem akarom elrontani sem és most ha visszavonnám elég cinkes lenne
ami a ráadás, hogy neki van is egy kapcsolata:( ami mondjuk jó régi és már nem is nevezhető kapcsolatnak, alig találkoznak:(
és most nagyon rosszul érzem magam emiatt
nem mind1 az?
én 20 ő pedig 24
köszönöm a válaszokat
egyik válaszolónak, aki írta h látszana ha nem érezném jól magam
hát ezt am. nem hinném, mivel szexuálisan is nagyon vonzz
és ah írtam már régóta kerülgetjük egymást, de ég soha nem lépett felém úgy, csak találkákat kért
visszavonni már nem akarom azt az éjszakás dolgot, de valahogy az este éreztetni is szeretném vele h fontosabb azért annál
majd megpróbáűlok a dolog után valamit beszélni vele, de az érzéseimet nem fogom elmondani
nem aakrok pofára esni, meg igy hvan azért vkije:S
inkább csak éreztetném...
csak attól félek hogy az este után majd csak szexpartnerkén fog kezelni....
Nos, ilyen idős korban már egyáltalán nem cink! Én is félénk voltam, majdnem megerőszakolt a mostani nejem! Talán ha nem teszi, sosem mertem volna lépni! Igenis megteheti az első lépést 1 lány is! Elvégre egyenjogúság van. Pláne, hogy régen ismeritek egymást. De igaza van az előttem szólónak, hogy megmondhatod neki, nem csak 1 éjszakára gondoltál. Ezzel már el is indíthatsz egy szép, tartalmas kapcsolatot. Szerintem, ne habozz!
Sok sikert, írj hogy összejöttetek-e?
sztem fekdüj le vele, ha jó lesz a szex, akkor mondd, hogy esetleg akkor találkozhatnátok gyakrabban is:)
ha meg nem, akkor úgyis tökmindegy, legalább tudod, hogy nem jó vele és hamarabb túlteszed magad rajta.
ah énis voltam így.én lefeküdtem vele.és utána nem vesztette el az érdeklődését bennem,mint ahogy az előző válaszoló mondta,csak épp onnantól kezdve már csak azért érdekeltem,mert nagyon jó volt a szex :/
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!