Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok nagyon ciki hogy így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nagyon ciki hogy így "felajánlottam" magam? (lenn sztori)

Figyelt kérdés

van egy srác, és ő nagyon szimpi nekem

eléggé vonzódunk 1máshoz, már 1,5 éve ismerem

soha nem mert még lépni felém, én meg egyszer kicsit spiccesen felhivtam h mit szolna egy kellemes éjszakához?:P

igent mondott, és mondta hörüla határozottságomnak, mert ha rajta múlik soha nem történt vna semmi, mert ilyen témában elég félnk

csak h idő közben rájöttem többet érzek iránta, nem csak kalandnak aakrom:(

az éjszaka még nem történt meg

akkor mégse tegyem meg? de szeretném, mert kívánom őt nagyon csak nem akarom elrontani sem és most ha visszavonnám elég cinkes lenne

ami a ráadás, hogy neki van is egy kapcsolata:( ami mondjuk jó régi és már nem is nevezhető kapcsolatnak, alig találkoznak:(

és most nagyon rosszul érzem magam emiatt

2010. jún. 29. 08:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Ja persze, irántam sem úgy vesztette el az érdeklődést, de én is csak erre a célra érdekelném.. :S
2010. júl. 2. 17:53
 22/23 anonim ***** válasza:

de amúgy én ilyenkor nem értem a pasikat komolyan.Ha jól érzi magát velem,folyton beszélgetünk,ő keres,ő ír sms-eket, és ráadásul még a szex is jó,akkor mért nem ér meg ez az egész egy próbát? mért nem akarják kipróbálni h működne e kapcsolatként? :w

20L

2010. júl. 2. 18:03
 23/23 anonim ***** válasza:
Szerintem helyesen cselekedtél hogy "felajánlottad" magad.Ha ő tényleg "passzívan" közeledik hozzád akkor még jó is hogy ezt csináltad!Am meg ha már régi és "unt" kapcsolata van akkor meg mind1.
2010. júl. 3. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!