Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Más is van/volt így?! Sztori...

Más is van/volt így?! Sztori lenn!

Figyelt kérdés

2 hetes volt a fiam(most már 5hetes elmúlt),mikor éjjel olyan álmos voltam:) h szopiztatás közbe elalaudtam,és a 3óráig(a következtető szopiztatásig a cicim a szájába volt és édesen aludtunk:D)...rendesen kisebesedett,folyt belőle a vér!Aznap meg másnap nem is tudtam arra rátenni,kentem garmastannal,meg bimbóvédővel fejtem le...DE nem jött belőle semmi!!!Azóta sem!!!Abból a cicimből elelapadt a tej,a jobbba van,de az kevés!Meséltem anyunak azt mondta h ha nem a lánya lennék nem hinné el!Az anyósóm is nézett egyet,de mivel van olyan a kapcsolatunk,mutattam is neki,h azon bizony rendesen látszik h üres,bezzeg a másik:)mint ha szilinkon cicim lenne:)

Más is járt így?Vagy van ilyen helyzetbe?Ha igen kérem jelezze,h esetleg vissza tudta e hozni a tejcit,vagy a másikba lett-e neki elég h ne kelljen tápszerezni is a babát!És ha lett elég a másik cickóba hogyan csinálta?Iszom a laktoherbet!

2010. febr. 18. 21:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem az egyik mellembe csak napi egy szopira van elég ej max kettőre a másik meg szét durran:)nekem már igy van 3 hónapja csak igy sajna néha nem elég kell tápszer is.
2010. febr. 18. 21:44
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekem az egyikba szinte semmi nem volt, 10-15 ml-t tudtam lefejni, a másikba 30 ml. Hamar el is apadt teljesen, de a cicim viszont felemás lett. :S Amelyikbe alig volt, az olyan, mint régen, a mérete se sokkal nagyobb, a másik viszont olyan, mint egy üres tejes zacsi és 2 mérettel nagyobb.
2010. febr. 19. 06:22
 3/16 A kérdező kommentje:

21:44-es!:)

És te nem is próbáltad visszahozni a tejet?Mitől apadt el abból?

2010. febr. 19. 06:40
 4/16 A kérdező kommentje:

06:22-es:)

Te már nem szopiztatsz?Akkor én is számíthatok felemás cicikre??Bár azt mondják kevés nő van akinek egy forma a melle...de ennyire?!:D

2010. febr. 19. 06:41
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én azért rátenném a babát sokszor, hátha beindul az ingertől a tejtermelés, ne add fel.
2010. febr. 19. 07:01
 6/16 A kérdező kommentje:
Én is ráteszem!!De ha hiszitek ha nem összeráncolja a homlokát,rám néz szúrósan és ki is köpi!Szóval el sem fogadja!!!!
2010. febr. 19. 07:13
 7/16 anonim ***** válasza:

6:22-es vagyok.

Nem, már nem szoptatok, kisfiam 10,5 hónapos, anyatejet mindössze 1,5 hetes koráig tudtam adni neki, de pótolni kellett akkor is tépszerrel, soha nem volt annyi, hogy elég legyen. Hát nem tudom, hogy neked is felemás lesz-e cicid, de benne van a pakliban. Szülés előtt is kissebb volt az egyik, de nem volt észrevehető más számára, csak én tudtam, de szülés után egyszerűen borzalmasak lettek. Pedig nem is szoptattam sokáig, mert azt mondják annak fog lógni, aki sokat szoptat. Hát nekem csak az lóg amelyikbe egy kicsivel több tej volt. Viszont már terhesség alatt, mikor elkezdett nőni a mellem, már akkor is csak az egyik nőtt, a másik alig-alig. Azt mondta akkor még az orvos, hogy az majd be fog állni, de nem így lett. :(

2010. febr. 19. 10:15
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja még annyit, hogy egy ismerősöm szedi a More Milk Plus tablettát és attól jó sok teje van. Hátha segít neked is.
2010. febr. 19. 10:16
 9/16 anonim ***** válasza:
Még mindig használod a krémet? Nekem nem volt hajlandó szopozni a babám, amíg használtam,pedig lemostam szoptatás előtt. Amint elhagytam a krémet, rögtön visszaállt a rend.
2010. febr. 19. 14:25
 10/16 A kérdező kommentje:
Persze szedem,a 80kiló feletti adagot,pedig csak 60kiló vagy:)Napi2 liter laktoherb...ez az "adagom" 3 hete!Plusszba még a maradékot ki is fejem...de sajnos egyre,egyre kevesebb!Pedig úgy érzem mdent megtettem,mdent drága(more milk) szert megvettem!De hiába,anyagliag meg ugyanott vok mint ha tápszeresek lennénk az elejétől!Pedig az anyatejnél nagyobb kincs nincs...
2010. febr. 19. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!