Egyre kevesebb a tejem. Mit csináljak még? El fog apadni?
Szia!
A kórházban egyáltalán nem indult még el a tejem, hanem majd csak itthol.Már tápszerrel jöttünk haza, és mivel azt mondta a védőnő, hogy max. 20ml-t azt is 3 óránként ehet ezért állandóan éhes maradt (aztán 3 nap után már 50-60-t kapott, most lemegy a 120 is ((táp)).Ezért evett szinte óránként.Mindig mást mond a védőnő, mint ami jó.De először mindig mellel próbálkoztam, aztán jött a tápszer.Akkor úgy ahogy elindult, de sajna csak úgy 2 hétig.Remélem ki tudjátok bogozni.:)
Nyugi!!!!
6 hónapos a kisbabám! Az elején mi sokáig voltunk kórházban, mert besárgultunk, és ott a cumit, és a teát erőltették. Mire haza hoztam a Picit, én már teljesen kész voltam idegileg, a baba ugyan elfogadta a cicit, csak mindig bealudt, majd rángatta a fejét mint akinek nem kell. Sajnos nem nőtt a súlya, így a védőnőm tanácsára tápszerzni kezdtem, amitől kicsit megnyugodott, és ezáltal én is!
Mellette én minden alkalommal fejttem a tejet, hol kevesebb, hol több jött le, de nem adtam fel! A cicit továbbra sem fogadta el, így maradt a fejés!
A mai napig napi 2x kap 150ml-t, ami szerintem nem rossz, főleg, hogy nem szopizik! Én a Lactoherb teát iszom, de csak 2 naponta, nehogy hozzászokjon a szervezetem, és akkor a kivánt hatás elmarad!
Próbáld meg sűrűn mellre rakni, úgyhogy legyen odakészítve tápszer, ha már nem akar szopizni, akkor egyből tudjál neki tápit adni! Ha ez sem jön be, akkor próbáld ki te is a 7-5-3-1 módszert! 2-3 nap alatt hatásosnak kell lenni!
Próbáld meg inni az édeskömény teát, napi 4-5 csészével is akár, és szedj homeós bogyókat, ricinus communis 5ch napi 3-4x 5 golyó és lac caninum 9ch ebből is napi 3-4x5 golyó, nálam nagyon bejött, napról napra sőt egyik fejéstől a másikra már egyre több tejem volt. naponta többször fejd a melled éjszaka is kelj fel, még akkor is ha a baba nem jelez h enne. és a legfontosabb, hogy nem aggódj, mert az is csökkenti a tejet. először mindig cicizzetek és ha látod h még éhes akkor adj neki pótlást, ha rendszeresen fejed a melled akkor ezt pótlásként oda is tudod adni neki.
Pihenj sokat , a háztartásban kérj segítséget. 4 hetes baba anyukája -eüs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!