3 hónapja szültem, ma megjött a menstruációm. Normális ez? Egyre kevesebb a tejem is. Lehet, hogy el fog apadni?
Figyelt kérdés
Nem szeretném ha igy lenne.2008. okt. 19. 19:19
1/4 anonim válasza:
Van akinek szoptatás közben megjön.Szoptass gyakran,igyál sok folyadékot és ha használsz vmilyen tejserkentőt,azt ne hagyd abba.Lehet most lesz 1 növekedés ugrás a babánál és kicsit több tejre van szüksége,de ha nem adod fel a szoptatást pár nap alatt alkalmazkodik a tejtermelésed az Ő igényeihez.
2/4 anonim válasza:
nekem 2hós volt a kisfiam mikor megjött,aztán most 5 hósan jelentkezett a tej csökkenés!Már azt hittem elapad,de elkezdtem az urtica urens 5ch nevű homeó bogyót reggel-este 5db.3 napig szedni,nagyon sok folyadékot kell inni és persze ha megteheted própálj pihenni minél többet!Ne add fel és próbálj nyugodt maradni!Sok sikert,jó babázást!
3/4 anonim válasza:
Ne aggódj!!!Tudományos alapja van hogy mikkor megjön a menzesz akkor lelassul a tejtermelés,és a tejednek is más az íze.Vannak babák akik 2-3 napig kevesebbet szopiznak a más ízek végett.Azt tudom ajálanni igyál sok folyadékot,és naponta 1 pohárka vörös vagy fehér bort,vagy sört.Tedd többször cicire a kicsit,ha kibírod 4-5 napig aztán a tejtermelés visszaáll mint menzesz előtt volt.Én az első babámat is szoptattam 18 hónapig,és most a kisleányom 4 hónapos és még mindig csak szopizik.Ha láttom kevesebb a tej gyakrabban szopiztatok,és a másik napra mindig megvan az eredménye.Kitartás míg csak tudod addig szpoiztasd!!!
4/4 anonim válasza:
Nekem szülés után 4 héttel megjött.Azóta 28 naponként rendszeresen megjön már 4. hónapja.Olyan mintha ilyenkor kevesebb lenne a tejem,de lehet,h csak én gondolom.Mérni nem mértem.3 hónaposan van egy növekedési ugrás.Nem lehet,h ti pont ott tartotok?Szoptass minél többet és sok vizet igyál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!