Mit adjak neki, mivel próbálkozzam még?
1,5 éves kislányom elválasztotta magát. De alig fogadja el a tejet, 5-6 korty a maximum. Tejitalt egyből elutasítja, ha az van az üvegben be sem veszi a szájába.
Mit adjak neki?
Lányom semmi tejes dolgot nem fogadott el, kivéve a joghurtokat és a túrót. Így hát ezeket adtam neki (keverve pl. gyümölccsel).
Amúgy megkérdeztem a dokit, hogy mennyire baj, ha nem nagyon iszik tejes dolgokat, de azt mondta, hogy nem a tej a fontos, hanem a fehérje, az pedig másban is van, pl. a húsban.
Tehát nem nagyon aggódtam ezen. Most 4,5 éves és a mai napig egy korty tejet nem hajlandó meginni.
Próbálkozom még a szoptatással, de 1-2 kortyot szív és már megy is el. Visszahozom, újra 1-2 korty, megy el.
Ma este úgy tettem le, hogy meg sem próbáltam szoptatni, nem is kellett neki. De a tej sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!