Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit adjak neki, mivel próbálko...

Mit adjak neki, mivel próbálkozzam még?

Figyelt kérdés

1,5 éves kislányom elválasztotta magát. De alig fogadja el a tejet, 5-6 korty a maximum. Tejitalt egyből elutasítja, ha az van az üvegben be sem veszi a szájába.

Mit adjak neki?

2015. márc. 29. 21:20
 1/5 anonim ***** válasza:
96%

Lányom semmi tejes dolgot nem fogadott el, kivéve a joghurtokat és a túrót. Így hát ezeket adtam neki (keverve pl. gyümölccsel).

Amúgy megkérdeztem a dokit, hogy mennyire baj, ha nem nagyon iszik tejes dolgokat, de azt mondta, hogy nem a tej a fontos, hanem a fehérje, az pedig másban is van, pl. a húsban.

Tehát nem nagyon aggódtam ezen. Most 4,5 éves és a mai napig egy korty tejet nem hajlandó meginni.

2015. márc. 29. 21:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Próbálkozom még a szoptatással, de 1-2 kortyot szív és már megy is el. Visszahozom, újra 1-2 korty, megy el.

Ma este úgy tettem le, hogy meg sem próbáltam szoptatni, nem is kellett neki. De a tej sem.

2015. márc. 29. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Így van, ahogy az első írja, adj akkor neki tej helyett más tejterméket. Esetleg arra figyelj csak, hogy a tejjel kieső folyadékot másképp pótold.
2015. márc. 29. 21:31
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Sajt es turo? Ezek nem csak feherjek hanem fontos ca forrasok. Erdemes adni. Enyem szereti a camambert sajtot gouda eidamit. Vanilias tejfolis turot hazit de neha veszek cserpes markajut neki. Illetve gyum.joghurt. keszitheted hazi lekvarral. Vagy tejbegriz tejberizs zabkasa tejben fozve...
2015. márc. 30. 13:02
 5/5 anonim válasza:
sör, bor, whisky
2015. ápr. 15. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!