Abba kell hagynom azonnal a szoptatást. Mit adjak neki helyette?
Ma kiderült nem csak megfáztam, tüdőgyulladásom van. A gyógyszerek mellett nem lehet szoptatni.
Eddig próbáltam pohárból itatni, de kiköpte. Csak a cici kellett neki.
Kulacsból ős próbáltam. Most este is amennyit sikerült megitattam vele, de cicin aludt el eddig, s most volt nagy sírás...
Bízom benne rákap a pohárból ivásra.
Adjak neki Kakaót tekből?
Vagy tej italt?
Első vagyok, nem értem miért kellett lepontozni!!!!!
Felsoroltam a lehetőségeket mit adhat egy 1 éves gyereknek.
Azt írta a kérdező, hogy semmit sem akar inni és semmiből, ezért soroltam több alternatívát, hogy hátha valamit mégis megiszik, mert ilyen melegbe muszáj innia.
Próbálkozhatsz amúgy még tápszerrel is, azt kifelejtettem, de előttem írta valaki. De szerintem már nem fogja elfogadni, ezért is írtam inkább a tejitalt. A fiam 13 hónaposan már nem itta tápszert, nem tudom miért valószínű már nem izlett neki, próbáltam többfélét, sőt a tejitalokat is, de azokból csak minimálisat ivott, így jött a tej, kakaó, joghurt ital, pl hello kitty vagy vasember van rajta, vagy danonino, abba mondjuk több vacak adalék van, de a semminél jobb. De próbáld inkább a tejitalt pl milumilnak van a dm-ben 1 adagos kiszereleése, kipróbálni jó lesz, ha nem megy akkor jöjjenek a többiek.
én sem értem minek pontoztak le téged, jókat írtál.
2. voltam
Nem én pontoztam le, köszönöm a válaszokat!
A tejet forraljam neki?
Sajnos 2 hete lázas vagyok, 10 napig szedtem az antibiotikumot amit szoptatás alatt lehet, de nem segített semmit, ezért kellett erősebb, és több féle.
Egy tüdőgyulladás nem játék, s nem kellemes hogy 2 hete 39-40 fokos lázzal fekszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!