Szoptatásról! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tud valaki gyors módszert,hogy termelődjön a tejem?Valami olyasmi kellene,amitől hamar megindul,mert most hiába fejtem le a 6 hetes gyerekemnek 60 ml tejet,utána nem akar termelődni,ő meg éhes!
Segítsetek...
2010. febr. 17. 18:07
1/4 anonim válasza:
A szoptatás a leggyorsabb módszer. Szoptass annyiszor, ahányszor csak éhes! Néhány nap alatt jobb lesz a helyzet. A 6. hét körül van egy növekedési ugrás, ilyenkor a baba több tejet kíván, de a tested még nem termel eleget, ezért enne sűrűbben. Én ennyi idősen 10-12x is szoptattam, aztán 2-3 nap alatt helyreállt a rend :) Kitartás, ne idegeskedj, az is csökkenti a tej mennyiségét, sikerülni fog! Ja! Fejéssel soha nem jön ki annyi tej, mintha a baba szopna. Szopizás közben termelődik tej, ezt ne felejtsd el, sosem üres teljesen a melled :)
2/4 anonim válasza:
Szoptass gyakrabban! Mellette én még ittam laktoherb teát és ricinus communis homeopátiás golyókat szedtem. Pár nap alatt helyreállt a rend. Ne aggódj és főleg ne idegeskedj, pihenj sokat!
3/4 anonim válasza:
Szoptass ha kell óránként! Egyél sok husit,igyál rengeteg folyadékot,és gondolj arra,hogy a cicid nem tejesüveg,tehát soha nem fogy ki belőle a tej,mert szopi közben is termelődik!!!!
4/4 anonim válasza:
Egyél jókat és aludj amennyit engedi a baba. Nekem az alvástól termelődik, úgy vettem észre. És persze sok folyadékot fogyassz, bármit ami jól esik. Én is igény szerint szoptatom és úgy tűnik, gyarapszik a tejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!