Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hany grammot kell enni 11...

Hany grammot kell enni 11 hetes babamnak?

Figyelt kérdés
Szopizik szepen no nem mertem soha mennyit eszik.Hetfon volt babam 11hetes,szombaton iskolaba megyek 9-13.30ig.Mennyi tejet probaljak fejni ennyi idore?Plussz az ut fel ora ossz.Nem fejtem meg soha.Mar kezdjem el hogy legyen addigra eleg?
2008. aug. 26. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy baba napi adagjának kiszámítása: testsúlykilo*150 gr. Pl. egy 5 kg-os baba 750 gr-ot eszik egy nap. Ezt kell elosztani az etetésekkel. Persze nem biztos, hogy minden etetéskor ugyanannyit eszik. Pl lehet, hogy reggel éhesebb és többet kér.

Ha jól számolom, erre az időre ez minimum 2 adag, szerintem kb 300 gr-ot próbálj fejni (persze nem tudom mekkora a baba). Ez nem könnyű, ha nincs túl sok tejed, inkább fejj már előző nap is. De akkor le kell, hogy fagyaszd, mert 24 óránál tovább nem szabad a normál hűtőben tartani a tejet.

2008. aug. 26. 22:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt.Holnap megprobalom,nem tudom mennyi tejem van de biztos nem keves.6kg kb a babam.
2008. aug. 27. 22:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia.Az anyatej max.72 órát tartható el normál hűtőben,nem 24-et.És ne az ajtajába tedd,mert ott nagyobb lehet a hőingadozás a nyitogatás miatt.
2008. aug. 28. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!