4 hónapos babánál, kevés tej esetén mit javasoltok, tápszer vagy hozzátáplálás elkezdése?
Figyelt kérdés
Az elmúlt két hétben kislányom 2óránként kér cicit. Még éjjel is, pedig eddig szinte végig aludta az éjszakát. Sokat nyűgösködik. Kevesebbet is cicizik az előírt mennyiségnél, viszont a heti 150g súlygyarapodása így is meg van. Sajnos még mindig hasfájós. A védőnő szerint egészítsem ki a szoptatást 30ml tápszerrel. Nagyon tanácstalan vagyok, hogy ez a jobb vagy ha gyümit adnék neki. Félek, hogy a hasa a tápszertől jobban fájna.2010. febr. 12. 13:18
11/12 anonim válasza:
Az én kisfiam 3 és fél hónapos,de már 1 hónapja nem szopizik.A tápszerek közül már nem is tudom hányadikat használjuk,mert fájt a pocija tőle,és volt hogy 4 napig nem volt széklete. Én örülök ha 1 fejés alkalmával le tudok fejni 80ml,és azt keverem az éppen aktuális tápszerhez. De én már főzeléket adok neki délben és gyümölcsöt délután,hogy meglegyen éjszakára a kívánt mennyiségű anyatej.Este 8-kor alszik és és csak 3-kor kel fel 10 percre amíg megetetem.Utána már csak reggel 8-kor kel.A széklet kérdés megoldódott és a hasa sem fáj már.A babámmal minden rendeben van és nagyon szépen gyarapszik. Sőt édesanyám is így etetett bennünket és semmi bajunk nem volt.Bízz magadban és a gyermekedben.Ha nem tetszik neki valami azt úgy is észre fogod venni.És nem kell a védőnőkre hallgatni mindig.
12/12 anonim válasza:
Szerintem a tápszer nem ellenség, esetleg segít ha az anyuka nem tud szoptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!