Hozzátáplálás, mit rontok el? Csökkentsem inkább a tápszer mennyiséget?
Szia!
Az én 7 hósommal ugyanez a helyzet, csak ő anyatejes. Én úgy csinálom, hogy szopi előtt fél órával kapja a gyümölcsöt, és utána a szopit. Sokáig csak egy-két kanállal fogadott el. Aztán kitaláltam, hogy vaniliás tejpéphez keverek őszibarackot, vagy répát, almát, és úgy adom neki. Na, azt habzsolta befelé. :) Külön-külön egyiket sem eszi meg. Most már folyamatosan csökkentem a tejpépet az ételében, nemsokára el is hagyjuk.
Próbáld ki, hátha sikerül.
Sok sikert!
Végül is mással próbálkoztam.Tápszer előtt fél órával adtam neki sütőtök pürét azt még nem próbáltuk és csak úgy vágta befelé,majd egy kis tea mert szomjas volt és fél óra múlva tápszer nem is evett meg a 200-ból csak 150-et.Lehet,hogy a répából volt elege.Amúgy sütőtököt répával lehet kombinálni??:-)))
De jó hogy tudom amit írtál,mert lehet,hogy majd erre is szükségem lesz és akkor kipróbálom.
:)
Jaj de örülök, hogy ízlett neki!
Igen, a sütötök répával passzol. :) Biztosan az is ízleni fog neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!