Hogyan büfiztessem meg így?
Figyelt kérdés
Babám 5 hónapos, éjszaka még mindíg többször szopizik csukott szemmel úgy hogy fel sem ébred, és amikor utána felveszem csak alszik a vállamon és nem jön a büfi... szinte mindíg utána kb fél óra múlva (pont mikor én jól elalszom) felkel és nyöszörög, sír, és olyankor ha felveszem akkor kijön a büfi és alszik tovább... nekem így elég fárasztó az éjszaka...ti hogy csináljátok?2010. febr. 11. 23:35
1/3 anonim válasza:
Szia,gondolom màr tudja egyedül mozgatni ide oda a fejét.És ha igen,én legalàbb is ugy csinàltam,hogy hason feküdt a gyerköcöm.Szinte mindig,és sokkal jobban aludt ö is és én is.Mondtam az orvosomnak is,hogy ö àltalàban hason alszik,és ö nekem azt mondta,ha ö igy szeret,nincsen semmi baj.(Svàjcban volt)
Nàllunk azota is bevàlt modszer a hason alvàs,mert ö csak igy szeret,és ha olyan kedve van,màr forgolodik is.De nem igen szokott,csak ha beteg,de akkor normàlis ha többet fent vagyunk éjszaka.Mostmàr 1 évesek leszünk jövö hét szerdàn.
2/3 anonim válasza:
Az elsö vagyok,elfelejtettem irni,hogy ha csukott szemmel szopizik az nem igazàn jo,mert elalszik a szopizàs közben,és nem eszik eleget és azért is felébredhet éjszakànként.Nyaggasd neki a nyakàt amikor ugy làtod elaludt,vagy a pici kezével babràlj.Akkor àltalàban nem alszanak el.
3/3 anonim válasza:
Finoman ütögezsd a popsiját, illetve simogazsd a gerince mentén, nekem szokott segíteni este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!