Hogyan büfiztessem? Ez így normális, van olyan, hogy nem büfizik?
Figyelt kérdés
11 napos babám, nem akar büfizni.Szopás után ha a vállamra teszem nagyon sír, hason sem szeret.15 percig szoktam majdnem függőleges helyzetben tartani, de semmi sem történik.Alszik békésen.2011. febr. 25. 15:15
1/4 anonim válasza:
Az én kisfiam is ilyen,a gyerekorvos azt mondta hogy vannak ilyen babák. Nálunk az vált be, hogy lerakom hasra a pelenkázóra 1-2 percre utána teszem a vállamra-persze így se sikerül mindig
2/4 anonim válasza:
Nekem azt mondta az egyik gyerekorvos, hogy nem tudnak eleinte büfizni. És nálunk is ez volt. Én nem szerettem a vállamra tenni, úgy lógott ott, inkább a mellkasomon tartogattam. Ha vársz 15 percet és semmi, akkor semmi. Majd legközlelebb. Az oldalára is fektetheted, ha hason nem szeret még lenni. Az oldalra fektetésnél támaszd meg a hátánál. Majd lesz büfi idővel.
3/4 krisztivan válasza:
Az én kisfiamat nem lehetett büfiztetni mert ha a vállamra vettem inkább mindent vissza bukott.Hason ,oldalt nem lehetett letenni mert utálta.Elfogadtam hamar hogy Ő ilyen.Nem büfizik a mai napig sem ,viszont rettenet bukós.Ha mégis jön büfi akkor olyan,hogy egy felnőtt megirigyelhetné a hanghatását.
4/4 anonim válasza:
Szia,
úgy próbáld meg, h szopi után kicsit függőlegesen tartod- válladra teszed, támasztod a fejét, és ha nincs büfi pár perc után szépen lassan fektesd le hanyattfekvésbe. Vársz egy percet- másfelet és visszarakod őt függőlegesbe, vállra.
Így elméletileg kimozdítod azt a buborékot- nekem így mindig sikerült a büfi.
Ezt 1-2x csináld maximum, ha nincs 15percig büfi, akkor a levegő majd alulról távozik.... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!