Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehetséges v butaság?

Lehetséges v butaság?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok ki mit gondol erről!

szerintetek,ha egy olyan nő tenne mellre egy szopós babát,aki nem szült v nincs gyereke v már nagY gyerekei vannak,szóval nem szoptatós anyuka,akkor is egy idő után beindulna a teje?

2015. febr. 12. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem butaság :)
2015. febr. 12. 21:41
 2/8 Vilcsianyuja ***** válasza:
Nem, nem indulna be a teje, max. ha prolaktin-túltengése van. Persze lehet olvasni ilyen esetekről, de azok nagyon ritkák és csodaszámba mennek.
2015. febr. 12. 21:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Azt hiszem lehetséges, bár hosszú időbe telne. HA minden igaz, férfiaknál is képes működni a dolog.
2015. febr. 12. 21:42
 4/8 A kérdező kommentje:
csak mert anno 3éve a csecsemős könnyelműen oda vágta nekem,h ha akarná ő is megtudná szoptatni,mert egy idő után neki is lenne teje-és ő v a legbunkóbb is-nem értem az ilyen mért csecsemős...pláne,h első babám volt azt se tudtam még mi van,/hiába a lányom nem kapott rá a cicire-két csecsemős se bírta rá tenni-na mind1/
2015. febr. 12. 21:43
 5/8 Vilcsianyuja ***** válasza:

Remek. Lehet, hogy betegjogi képviselőhöz mentem volna. Ha ez csak így menne, akkor gyakorlatilag bárkit felbérelhetnék szoptatós dajkának, úgyis beindul előbb-utóbb a tej. Hát ekkora balf..ságot hogy mondhat egy csecsemős. Szemétláda.

Én már csak tudom, én az első gyerekemnél 1 hónapig küzdöttem bimbóvédővel, mellszívóval, cumisüveggel, mire végre nagy nehezen összejött a natúr szoptatás. Nekem se tudták igazán cicire tenni az első babámat.

2015. febr. 12. 21:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem butaság, lehetséges, de csak extrém körülmények között, t.i. ha semmilyen más mód nem áll rendelkezésre a gyerek táplálására, akkor a hormonok képesek lehetnek beindítani a tejtermelést. De ez jelen társadalmunkban, normál, hétköznapi körülmények között nemigen történhet meg.
2015. febr. 12. 22:56
 7/8 anonim ***** válasza:
ahogy a # mondja..lehet, de ehhez elég sok minden kellene. a csecsemőst nem értem.. és ez azóta kínoz Téged, hogy most így előjött?
2015. febr. 13. 08:09
 8/8 anonim ***** válasza:
szóval ahogy a 6-os mondja
2015. febr. 13. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!