Hogyan lehet a lefejt anyatejet tárolni és utána felmelegíteni a babának?
Figyelt kérdés
Három hónapos a babám, csak anyatejet kap, nem etettem még cumisüvegből, de egy kisműtét miatt kb egy fél napig nem tudom majd szoptatni.2015. febr. 3. 23:35
1/4 anonim válasza:
hűtőbe kell tenni azonnal 24-48 órán belül felasználni
csak egyszer melegíthető fel, maradék kuka
én üvegbe tettem és lábas meleg vízbe állítottam, hamar felmelegszik, forralni, magas őre melegíteni nem szabad
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2015. febr. 3. 23:45
4/4 anonim válasza:
Én kb 2 napig tároltam hűtőben, a fejőgép gyűjtőüvegében, vagy cumisüvegben lezárva és ha kellett, beleállítottam melegvízbe és felmelegítette. Kivéve a MAM üveget aminek csavaros az alja, azt ne állítsd vízbe.
Tovább már fagyasztóban tároltam volna, de mindig elfogyott előbb. Gondolom azt is ugyan így olvasztanám ki, melegvízbe állítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!