Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Egy 2 hetes baba hany gramot...

Egy 2 hetes baba hany gramot kell egyen?

Figyelt kérdés
2010. febr. 7. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs meghatározott mennyiség, annyit eszik, amennyire neki szüksége van. Lényeg, hogy legyen elég pisis pelusa, legyen jókedélyű baba, és gyarapodjon hetente 10-25dkg között. Van baba, aki ezt 400g napi táplálékmennyiséggel éri el, és van, amelyik 1200g-al. Ezért nem lehet rájuk sablont húzni. Figyeld a babádat, és ha nem ordít, hogy éhes, és gyarapszik is, akkor mindegy mennyit eszik, elég neki. Az én fiam kb. 30-40g-ot evett egy evésre, naponta 6x. Ez mindenféle leírás szerint elég kevéske, de ő 1 kg-t hízott tőle egy hónap alatt.
2010. febr. 7. 15:50
 2/7 A kérdező kommentje:
En is ma mertem es 40enet evet, aszthitem hogy az kicsi,szopi utan kepes 4 orat aluni akkor biztos eleg neki ugye?De sokat is szokot viszabofizni remelem nincs semi baja.
2010. febr. 7. 16:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Biztosan elég! Csak nyugi, ne ess abba a hibába, mint én, hogy ezen görcsöltem folyamatosan, így az első 2-3 hétben szinte nem is koncentráltam a babára, csak a tejemre. Pedig elég volt neki, ahogy írtam is. Élvezd a babázást, és nyugi, ha éhes lenne az a kicsi, követelné a kaját. Csak még egy gyors példa: barátnőm fiának nem volt elég a tej, na ő egy hónap alatt 250g-ot hízott, nem érte el a születési súlyát sem akkorra. Ha a babád tud 40g-okat enni, nincs baj. Csak ne idegeskedj azon, hogy a másik gyerek ennyi idősen 130-akat evett. Mint írtam, nem egyformák:) Jó babázást!
2010. febr. 7. 16:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Ja, és kérdés: mennyivel született, és most mennyi a súlya?
2010. febr. 7. 16:27
 5/7 A kérdező kommentje:
320al szuletet,es ha jo a merlegem akkor most350.
2010. febr. 7. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Látod, tökéletesen fejlődik, hízik, tehát elég a tejed. Jó babázást neked, és ne idegeskedj tovább!
2010. febr. 7. 18:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszike szepen.
2010. febr. 8. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!