Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Érdemes lenne a kórházba...

Érdemes lenne a kórházba bevinni egy mellszívót?

Figyelt kérdés
Azzal nem indulna előbb be a tejtermelés minthogy csak szopizik az újszülött? Természetesen csak szoptatás után használnám, serkentés céljából.
2015. jan. 9. 13:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A második baba lesz, és az elsővel a harmadik napra lett tejem, és így hátha előbb beindul, és teletömheti a pici a hasát.
2015. jan. 9. 16:00
 12/17 anonim ***** válasza:
Az első babámnál nem vittem be és nekem is a 3. nap végén indult csak be a tejem. A másodikomnál vittem be, rengeteget (4 liter környékén) ittam naponta és egy kicsit fejtem már az első szoptatás után is. Az egynapos babám már "mennyiséget" tudott így enni (20 g/evés) és a második napra teljesen beindult, ömlött a tej a mellemből - így szükség is volt a mellszívóra. Kétszer így is begyulladt. Szóval az én tapasztalatom egyértelműen az, hogy előbb beindult így fejéssel, mint az elsőnél csak a szoptatással. Persze itthon már csak felesleget fejtem ki szopi után, de a kórházban szerintem nagyban hozzájárult a serkentéshez is.
2015. jan. 9. 21:40
 13/17 anonim ***** válasza:
En is bevittem es tudtam sterilizalni a mikroban. Nekem is jol jott sok tejem volt meg csaszar utan is es odaadtak a korhazi mellszivot is de nekem a sajatom jobban bejott. Nekem a noverem javasolta h.vigyem be jol jott. Ja es nekem ejszaka kellett eloszor belehaltam volna ha reggelig varnom kellett volna mig a ferjem behozza igy is alig tudtam aludni a feszulo melleimtol.
2015. jan. 10. 12:03
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én is elviszem majd.
2015. jan. 10. 13:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem is jól jött anno, mivel nagyon besárgult a lányom és csak cumis üvegből tudtam etetni, mivel inkubátorban volt kék fény alatt, onnan meg nem lehet kivenni. Éjszakára is tudtam Neki leadni tejet, nappal meg be lehet menni hozzá megetetni.
2015. jan. 10. 17:32
 16/17 anonim válasza:
Én leendő védőnőként azt tanácsolom, hogy vidd be! Így nem kell kézzel fejned :)
2015. jan. 20. 23:00
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. jan. 21. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!