Szerencsésnek mondhatod magad ,ha már a kórházba /gondolom szülés után/ van értelme használnod ilyet.
Egyébként szerintem nem az ár a lényeg!
2008. febr. 5. 18:22
2/7 anonim válasza:
Szia! Nekem az a sima volt, amin gumilabda van, nekem semmit sem ért. A kórházban volt gépi, az meg brutális volt. Úgyhogy én kézzel fejtem. És rengeteg tejcim lett. Most a második babámat várom, és szeretnék venni egy Avent mellszívót, de azok drágák, 13-15 körül van. Szerintem a kórházba elég egy olcsót vinned, majd meglátod, ott úgyis segítenek.
2008. febr. 5. 19:37
3/7 anonim válasza:
Szerintem olyan felesleges 15ezer forintért venni mellszívót! Azért hogy használod pár hónapig? És aztán mit csinál vele az ember?
Én is egy olcsót viszek be :) Ha meg azzal nem megy akkor szerintem fejjd kézzel...állítólag az még jobb :)
Sok sikert! 33 hetes kismama :)
2008. febr. 5. 19:42
4/7 anonim válasza:
A védőnők által összeállított szoptatós füzetben is a kézi fejést írták legjobbnak. Meg az LLL anyatej-liga is arra esküszik.
2008. febr. 5. 19:45
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek! Anyukám is azt mondta kézzel a legjobb, aztán meg beáll. Amúgy még elvileg 9 nap:))
Köszi csajok!!
2008. febr. 5. 21:14
6/7 anonim válasza:
Szerintem a kórházban még nem is fog kelleni, főleg ha első baba, nekem is csak itthon állt be a mellem. Sok kórházban nem is engednek kinti mellszívót bevinni, csak az ottanit lehet használni. Én itthon gyógyszertárit használtam, jó volt egy ideig, aztán már nem volt kedvem mindig kifertőtleníteni, így áttértem a kézi fejésre, az is jó volt.
2008. febr. 5. 22:00
7/7 anonim válasza:
Mi a kórházba is bevihettük a sajátunkat, sőt a csecsemős növérek ki is fertőtlenítették!
Nekem a kézzel történő fejés nem jött be, csak a fellazításra volt jó. Mi a nuoknak a kézi mellszívóját vettük meg kb 1500 ft-ért.(Úgy néz ki , hogy cunisüvegfeltét is van hozzá!)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!