Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem eszik túl sokat a Babám?

Nem eszik túl sokat a Babám?

Figyelt kérdés
3 hetes még csak és az esti meg a reggeli szopizást mérem!Vacsira 175 milit,reggelire 160milit szopizik!Nem túl sok ez egy ilyen kis gyerkőcnek?3230 grammal született,visszaesett 3070-re,tegnap előtt mértem,akkor már 3860gramm volt,kereken 3hetesen!
2010. febr. 3. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Minden baba mas es mas, ha a Te babocad ennyit akar enni, akkor neki arra van szuksege. Orulj neki h jol novekszik ne aggodj! Az en kisfiam az ellenkezo volt, nemigen akart hizni, de egeszseges es vidam volt (es sosem fogyott, csak lassan hizott) es ez a lenyeg. En NEM mericskeltem mert folyton kiakadtam ha keves volt a mennyiseg amit szopott...annak ellenere h mindent megprobaltam h rendesen szopizzon az igazi hizas akkor kezdodott amikor elkezdtem hozzataplalni. Hallottam olyan babarol is aki 1 honap alatt hizott 1 kg-t es igen, ez is teljesen normalis :)) Meg jo hogy nem vagyunk egyformak.Sok boldogsagot a kicsihez! 7honapos a kisbabam..
2010. febr. 3. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egy baba, ha szopik, annyit eszik, amennyire szüksége van. A tiéd ilyen jó étvágyú, örülj neki. A hízása is tökéletes, nem sok. A "nagy könyv" szerint legkésőbb 2 hetes korra vissza kell hízniuk a születési súlyukra. a tiéd, bőven teljesítette és azóta is szépen gyarapszik. Az anyatejes babákat nem lehet túletetni, nyugi :) Egyébként az első hónapokban nagyobb a súlygyarapodás, havi 60 deka-1 kiló körül is van, de az se gond, ha ennél több..
2010. febr. 3. 11:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Az én babám is 3200-al született és 3070-el jöttünk haza :)

Nincs mérlegünk, néha bánom, néha jó, hogy nincs. Néha eszik cumisüvegből és akkor látom, hogy mennyiket eszik, és én amióta hazajöttünk kevésnek találom. DE ha van elég kakis, pisis pelus 1 nap, akkor nem lesz gond :)

6 hetesen megmérettem, és 4790g volt, kiakadtam :) Vagyis evett/eszik ő rendesen ciciből :)9 hetes most

2010. febr. 3. 11:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én babám is csak anyatejes, az első hónapban 1600 gramot hízott :)

Annyit adj enni a babádnak, amennyit kér! Legfeljebb kibukja a felesleget...

2010. febr. 3. 12:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek a megnyugatást:)
2010. febr. 3. 14:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap mértem és műr 3970!!!?:O:O:OEz sem sok???
2010. febr. 4. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!