Két hónapos babám 5 kiló. A tankönyvben írt 120g helyett az én lánykám 80-90grammokat eszik, és mindig elalszik a cicimen. Sokat alszik. Kinek van még hasonló problémája?
Szia!
Az enyém 3 hós, és ugyanez van...Már kezdtem aggódni, de havi mérésnél kiderült, hogy rendesen hízik, fejlődik, így nem gáz. Azt mondja a doki, hogy erős a tejem azért van.
De már Én is azon aggódok, hogy mi lesz a következő mérésnél, mert van itthon mérleg, és nem nagyon hízik a múltkori óta...megtömni meg nem lehet...
Én azt csinálom, hogy gyakrabban teszem cicire, hátha így többet eszik...
Az én babám 8 hetes, 4,5 kiló, és tuti, hogy nem eszik meg 120 grammot...nem egy nagyigényű gyerek úgy látom. Nem is sír a ciciért, úgy kell a szájába tömni. Állítólag én is ilyen baba voltam, és mégis felnőttem. :)
Amúgy engem is zavar, mert tényleg olyan érzésem van, hogy nem eszik eleget, de végül is hízik hétről-hétre, van elég pisis, kakis pelusa. A kezét ő is eszi, egész nap. De hát csak nem éhes egész, áldott nap...
Nehéz dolog, de ha fejlődik a babád, akkor ne aggódj.
Ja, és neked legalább sokat alszik...Nekem nem is eszik és nem is alszik sokat... :)
Az én lányom 2 hónaposan is 5 kiló volt, a tied is teljesen jó (4 kilóval született).
Miért kellene többnek lennie?
6 hónapig csak szopott, még mindg ciczik 20,5 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!