Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Két hónapos babám 5 kiló. A...

Két hónapos babám 5 kiló. A tankönyvben írt 120g helyett az én lánykám 80-90grammokat eszik, és mindig elalszik a cicimen. Sokat alszik. Kinek van még hasonló problémája?

Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 12:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Az enyém 3 hós, és ugyanez van...Már kezdtem aggódni, de havi mérésnél kiderült, hogy rendesen hízik, fejlődik, így nem gáz. Azt mondja a doki, hogy erős a tejem azért van.

De már Én is azon aggódok, hogy mi lesz a következő mérésnél, mert van itthon mérleg, és nem nagyon hízik a múltkori óta...megtömni meg nem lehet...

Én azt csinálom, hogy gyakrabban teszem cicire, hátha így többet eszik...

2010. dec. 1. 12:16
 2/20 A kérdező kommentje:
Én gyakrabban nem tudom cicire tenni, mert akkor üvölt. Próbáltam cumis üvegből, de abból sem fogad el többet. Viszont a teát meg csak úgy szívja magába...
2010. dec. 1. 12:23
 3/20 anonim ***** válasza:
nem a könyveket kell bújni. kislányom 4 hónapos lesz a héten és 80-100-akat eszik. szépen hízik és az a lényeg! a baba annyit vesz el amennyire szüksége van!
2010. dec. 1. 12:32
 4/20 A kérdező kommentje:
És ha szopizás után azonnal elkezdi tolni az ökleit a szájába? Viszont a cicit nem fogadja el? Nem azt jelenti, hogy még éhes, de nincs tejem?
2010. dec. 1. 12:43
 5/20 anonim ***** válasza:
az én lányom is tömködte az öklét, de akkor kezdtek mocorogni a fogacskái. ha sír, ott van a baj! gondolom már megismered te is a sírását. ne aggódj, nekem midnig azt mondták: a lényeg hogy szépen fejlődjön :)
2010. dec. 1. 12:47
 6/20 anonim ***** válasza:
Ha szépen fejlődik semmi baj.Szoptasd igény szerint ne nézegesd a könyveket.Minden gyerek más étkű.
2010. dec. 1. 12:57
 7/20 A kérdező kommentje:
Két hónaposan nem hinném, hogy a foga jönne:))
2010. dec. 1. 13:03
 8/20 anonim ***** válasza:
48%
Ha nem lenne elég a tejed, akkor elfogadná a pótlást a cumisüvegből. Azért alszik el a cicin,mert még kicsi,és elfárad könnyen, majd belejön, pár hónap és max 10 perc alatt végeztek a szoptatással. Addig meg próbálj beszélni hozzá szopi közben,hogy ne aludjon el,ha meg úgy látod kevés neki a tejed,akkor fejjed és pótold cumisüvegből. Ne azt nézd,hogy mennyit kellene ennie, hanem,hogy hízik-e megfelelően, pisi,kaka van-e, nyugodt, kiegyensúlyozott,akkor nincs gond.
2010. dec. 1. 13:24
 9/20 anonim ***** válasza:

Az én babám 8 hetes, 4,5 kiló, és tuti, hogy nem eszik meg 120 grammot...nem egy nagyigényű gyerek úgy látom. Nem is sír a ciciért, úgy kell a szájába tömni. Állítólag én is ilyen baba voltam, és mégis felnőttem. :)

Amúgy engem is zavar, mert tényleg olyan érzésem van, hogy nem eszik eleget, de végül is hízik hétről-hétre, van elég pisis, kakis pelusa. A kezét ő is eszi, egész nap. De hát csak nem éhes egész, áldott nap...

Nehéz dolog, de ha fejlődik a babád, akkor ne aggódj.

Ja, és neked legalább sokat alszik...Nekem nem is eszik és nem is alszik sokat... :)

2010. dec. 1. 13:33
 10/20 anonim ***** válasza:

Az én lányom 2 hónaposan is 5 kiló volt, a tied is teljesen jó (4 kilóval született).

Miért kellene többnek lennie?

6 hónapig csak szopott, még mindg ciczik 20,5 hónapos.

2010. dec. 1. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!