A kisfiam 2 éves és még mindig szopik. Hogyan tudnám őt erről "leszoktatni"?
Nem értem miért kellett volna már leszoktatnia, ha eddig nem volt terhére??
az én lányom is szopott még 2 évesen.
Én amikor kérte elkezdtem vele játszani, mesélni figyelem elterelés képen, és pár nap után már nem kereste.Pedig addig napi 5x még szopott:))
Elözőnek,én sem értem,miért fáj valakinek,hogy valaki szoptatja tovább biztosan irigyek. :(
Én is homeopátiát javasolnám,az a legkíméletesebb módszer és a hideg vizes borogatás.
Kötözés/kevés víz szerintem meg egészséges...
De az csak az én véleményem.
szia! nem vagyok irigy, mielőtt hallgatnál az előttem szólóra (ezt a baromságot, váááá :D)
viszont: tényleg réges-régen le kellett volna szoktatnod, és nem, nem normális, ha egy 2 éves gyerek szopik! akkor sem, ha most ez a divat!
namost hamár így alakult, annyit tehetsz, hogy nem szoptatod meg. kész. Te vagy a felnőtt, de döntesz ebben (is).
Ne haragudj, de honnan vetted, hogy nem normális, ha 2 évesen szopizik egy baba. Nekünk is pont ezt mondja az orvos! 2 éves koráig szoptassam!
S az anyuka pont elválasztani szeretné, nem 5 éves koráig szoptatni!
12:00 vagyok újra. közben olvastam, hogy az is működhet, ha bekened citromlével (valaki meg azt írta ecettel, annak már a szagától is elmegy a kedve).
utánam következő: 2 éves az már nem "baba"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!