Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan segítsem a 2 hetes...

Hogyan segítsem a 2 hetes babám, hogy rendesen szopizzon?

Figyelt kérdés
nem tudja bekapni úgy a bimbóm ahogy kellene és nagyon mohó..régóta próbálkozunk hogy úgy kapja be ahogy kell de nem megy neki.büfiztetni is nehéz, azt sem tanulta még meg.vállra teszem elvan kicsit, majd az ágyába és sír, fáj a pocija.cseppekt adok néha neki de az sem nagyon segít , a masszázs sem.
2014. dec. 6. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:

szopizás szerintem csak szakemberrel, személyesen. innen nem láthatjuk ki a gond, hívj ki egy szoptatási tanácsadót, kimennek házhoz...

büfit nem tanulják, azt ki kell csalogatni. szerintem a legtöbb babának nehéz. 20 percig legyen vállon, aztán ha nem sikerül addig, ne a kiságyba tedd, hogynem magad mellé pocakra, úgy csak kijön. nekünk az vált, hogy pár percig vállamon volt, közben rugóztam és ütögettem a hátát finoman, majd leültem és a combomra tettem a fiamat, hasra, így mindig minden levegőt ki tudta büfizni és így gyorsabb is volt, egy negyed óra alatt letudtuk :D

2014. dec. 6. 15:55
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen hívni fogok, hogy segítsen. ezt a büfiztetési technikát megpróbálom:) annyira nem tudom feltenni vállra hogy a feje lelógjon mert császárhegem van aztán ácsorogni nem enged a dokim, ülve nehéz, de minden megoldható, igyekszem.
2014. dec. 6. 17:24
 3/7 anonim ***** válasza:
bimbóvédő segíthet h bekapja és nem is fogja tudni mohón szivni. esetleg fejjel le par cseppet, mielott felteszed ra, akkor konnyebben be tudja kapni. igyal citromfu teat, tejserkento es jot tesz a pocakjanak. figyelj oda mit eszel, az is kozre jatszhat. bufizteteshez jol dobd at a valladon, logjon le mindket keze. gyengeden csipkedd meg a hatat a gerinc menten vegig, tobbszor, mig nem bufizik. a bufiztetes kotelezo ha hasfajos!!! most még negyed oraba is beletelhet, par het es egy percig se fog tartani. hajra.
2014. dec. 6. 21:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Szakembert hivj sztem is ibclc.hu olalrol. A bimbovedo cumisuveg cumi csak ronthat a szopasi technikajan ezeket ne probald addig mig meg nem nezik.
2014. dec. 6. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem pont hogy a bimbovedo amivel enni tudott pedig atlagos a bimbom...raadasul a bimbovedos baba nem lesz cumizavaros, negszokja a muanyagot. a fogzasnal pedig nagy hasznat veszed hogy elfogadja a bimbovedot. de persze, szakemberrel beszelj az a legjobb.
2014. dec. 7. 08:06
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem pont hogy a bimbovedo amivel enni tudott pedig atlagos a bimbom...raadasul a bimbovedos baba nem lesz cumizavaros, negszokja a muanyagot. a lanyom se lett.az pedig az elejen tapszerezni is kellett mig visszanem jott a tej. a fogzasnal pedig nagy hasznat veszed hogy elfogadja a bimbovedot. de persze, szakemberrel beszelj az a legjobb.
2014. dec. 7. 08:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem a bimbovedotol lett cumizavaros.
2014. dec. 7. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!