Agodom! Szerintetek eleget hizik?
Szerintem megfelelően hízik és igen nézni kell, hogy mikor mérted, ezért is mondják, hogy általában mindig ugyanabban az időben kell mérni, pl evés és fürdés előtt.
Ha szopizik teljesen jó ez a súly. Főleg ha a gyerekorvos sem fog mást mondani. Nekem a gyerkőcnél emiatt ment el a tej. Mert az egyik okos orvos azt mondta, hogy mi az hogy 3 nap alatt csak 10 grammot hízott, az nem jó (pedig utólag már tudom, hogy semmi értelme az ilyen méregetésnek, ha havi szinten megvan a hízás akkor nincs gond). És hogy tápszerrel pótoljuk. Na szépen le is szokott 2 hét alatt a ciciről és a tejem teljesen megcsappant (pedig folyamatosan fejtem, hogy legalább akkor cumisüvegből adjak neki anyatejet), 1 hónaposan már kb napi 50-60 ml tej jött csak le, 2 hónaposan pedig 20 ml/nap. És a cicire sehogy sem sikerült visszaszoktatni. Úgyhogy szerintem ha kiegyensúlyozott és egyébként nincs vele gond, tökéletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!