Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Agodom! Szerintetek eleget hizik?

Agodom! Szerintetek eleget hizik?

Figyelt kérdés
Szeptember 25.-e szuletett 3450grammal oktober 16.-an volt 4000gramm nov 16.-an 4380gramm !52 cm-vel szuletett most 58cm
2014. nov. 18. 10:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hááát a 380g egy hónap alatt egy ilyen picinél nem a legjobb! Doki mit mondott? Szerintem nagy baj, nincs, mert azért hízik. Ha szoptatod, próbáld gyakrabban!
2014. nov. 18. 10:50
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem teljesen megfelelő, de biztosan az orvos is mondaná, ha nem így lenne.
2014. nov. 18. 10:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Két hónap alatt 6 centi növés elég sok! A súlyánál meg nem a születési súlyt kell nézni, hanem hogy pár nappal utána mennyi volt, mikor már fogyott belőle. Valószínűleg két hónap alatt több mint egy kilót hízott, ez szerintem megfelelő.
2014. nov. 18. 10:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Elég kevés :( Szopizik vagy tápszeres? Ha szopizik én mindenképp kiegészítenék tápival... Doki mit mond?
2014. nov. 18. 10:57
 5/13 A kérdező kommentje:
szpizik igeny szerint ahayszor csak ker 25 korul megyunk 2honaposkntrolra
2014. nov. 18. 11:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Milyen gyakran méred? Mert ha csak ritkábban, akkor csalóka lehet, hogy épp evett előtte vagy nem, rugdos-e mérés közben vagy nem. És két különböző mérleg is mutathat különböző eredményt.
2014. nov. 18. 11:06
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerintem megfelelően hízik és igen nézni kell, hogy mikor mérted, ezért is mondják, hogy általában mindig ugyanabban az időben kell mérni, pl evés és fürdés előtt.

Ha szopizik teljesen jó ez a súly. Főleg ha a gyerekorvos sem fog mást mondani. Nekem a gyerkőcnél emiatt ment el a tej. Mert az egyik okos orvos azt mondta, hogy mi az hogy 3 nap alatt csak 10 grammot hízott, az nem jó (pedig utólag már tudom, hogy semmi értelme az ilyen méregetésnek, ha havi szinten megvan a hízás akkor nincs gond). És hogy tápszerrel pótoljuk. Na szépen le is szokott 2 hét alatt a ciciről és a tejem teljesen megcsappant (pedig folyamatosan fejtem, hogy legalább akkor cumisüvegből adjak neki anyatejet), 1 hónaposan már kb napi 50-60 ml tej jött csak le, 2 hónaposan pedig 20 ml/nap. És a cicire sehogy sem sikerült visszaszoktatni. Úgyhogy szerintem ha kiegyensúlyozott és egyébként nincs vele gond, tökéletes!

2014. nov. 18. 11:17
 8/13 A kérdező kommentje:
Utobbi egy hetbe majdnem minden eves elott utan merem de amugy havonta szokom pancsi elott
2014. nov. 18. 11:18
 9/13 A kérdező kommentje:
amugy a napi adag kakis pisis peli megvan
2014. nov. 18. 11:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Mennyit eszik és milyen időközönként?
2014. nov. 18. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!