2 hónapos kisfiam anyatejes és adódott gy kis probléma a szopival. Miért nem eszik a balból eleget?
Nálunk is kb 2-3 hónaposan kezdődött, hogy észrevettem, az egyik oldalra szivsebben fordítja a fejét, alvásnál és szopinál is. Mivel féltem, hogy deformálódik a feje, a fektetésnél mindig nagyon figyeltem, és elkezdtem abból a mellből szoptatni, hogy a neki kevésbé szimpi oldalra kelljon fordítani a fejét. Ettől (vagy nem ettől, hanem eleve nagyobb az egyik mellem, vagy több tej volt benne), én is így jártam, látványosan nagyobb lett, több tej lett benne, vagyis a másikban kevsebb. Megoldás, amit nekem ajánlottak: minden szopinál azzal kezdtem, amelyikben kevesebb volt. Ettől persze nem lett egyforma, de csökkent a különbség. És persze fejni is lehet a kisebbet, attól is több lesz. Meg a pózokkal variálni. Pld ami nekünk bejött: fekve a lába a fejed felé, feje a lábad felé.
Aztán amikor már elég mozgékony, és önkiszolgáló lesz a szopiban, akkor ő maga vált egyik oldalról a másikra, pont úgy, ahogy neki jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!