Mást is frusztrál a kizárólagos anyatejes táplálás?
Vajon elég- e neki a tej, mikor szeretne legközelebb cicit stb.
Nem merek elmozdulni nagyon otthonról, mert nehéz megoldani a szoptatást főleg télen a sok ruha miatt. Inkább nem megyek sehova, vagy egyből szopi után ( posta, bolt, patika stb.)
Kb. 2 óránként kerül mellre nap közben 20-30 percig igényli, és marad 1,5 óra a következőig, de előtte még pelust is cserélek. Szoptatni sok helyen nem lehet diszkréten, fél éves, minden elvonja a figyelmét. A kocsi pedig télen hideg, nyáron forró.
Mást is idegesítenek ezek? Már alig várom, hogy 1 év körül legyen és kirándulhassunk, állatkertezhessünk 5 évesemmel együtt nyugodtabban.
Hát, 6 hónaposan egyrészt itt az ideje a hozzátáplálásnak, másrészt ki kell, hogy alakuljon a napirend.
Egyébként meg mi a hozzátáplálás előtt is ugyanúgy csavarogtunk, a diszkréciót pedig mindenhol meg lehet oldani, még ha nem is tűnik egyszerűnek. Soha nem éreztem kényszernek, kellemetlennek a kizárólags igény szerinti szoptatást....
Én is megszoptatnám , ő már 2. Baba, nem vagyok szégyenlős, de nem kell neki idegenben. Minden héten parázok a mérlegelésnél, hogy eleget hízott e. A nagyobb 15-16 hónapos koráig alig evett valamit, így 19 hónapos koráig mértem, utána hagytam fel vele, mondván ha éhes, egyen. Még most is elképesztően keveset eszik, de nem sovány.( nem is dundi)
Már alig várom,hogy ne én legyek az 1. számú élelemforrás, nagyon nyomasztó számomra. Lehet, hogy túlságosan maximalista vagyok?
Azt hiszem megélne belőlem egy pszichológus! ;)
De érdekes, amit írsz! Nem is néztem még így a dolgokat. Akkor te is a kivárásra játszol! Tudom, hogy gyorsan elmúlik a babakor, meg minden. De jön lassan a tavasz, és olyan jó volt, hogy a nagyobbal már bárhova el lehetett menni.
Egyébként a cicit tényleg könnyebb elvinni, de ha nem eszik belőle, csak nézelődik, elég égő kirakott cicivel üldögélni...
Én óránként szoptatok, szóval marad fél óra pihenő. Neked a 1,5 még istenes :)). Mi se sokat megyünk ki.
Sebaj, nem tart örökké - remélem ;).
Viszont tényleg annyiból jó, hogy pikk pakk előkapom és eszik, nem fintorog ízlik neki, sokkal egyszerűbb így. Ha nagyon baja van szopi és megnyugszik. Szerintem ez szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!