Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Eleget hizott a babám?

Eleget hizott a babám?

Figyelt kérdés
3 hónapos a babám, igény szerint szopik. 3 kg volt szuletésnél, visszaesett 2850-re és most 5 kg. nem kevés??
2014. márc. 19. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez abszolút nem kevés.
2014. márc. 19. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:

És ha kevés!? Ennyit hízik, ilyen fajta. Nekem 4,5 kilóval született, az első 3 hónapban havi 1 kg-ot hízott, majd fel kilókat, s 9 kilónál megállt, most 9 hónapos, havi 20-30 dékát hízik.

Minden gyerek más. Nem született nagy súllyal, a súlyához képest ez nem rossz hízás!

2014. márc. 19. 15:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez teljesen átlagos ütemű hízás.
2014. márc. 19. 15:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi is 5 kg-osak voltunk 3 hónaposan.Egy hét múlva leszünk 4 hónaposak es most kb 5 és fél kg a babám. Én is kevésnek érezrem, mert mindenütt azt hallom hogy 1 kg-ot híznak a babák havonta. A védőnő mmegnyugtaott , hogy normális ez a súly, főként hogy a családban vékony testalkatúak vannak.
2014. márc. 19. 19:10
 5/5 Vilcsianyuja ***** válasza:
1kg havonta, minden hónapban azért elég szélsőséges, az átlagos hízási ütem egyáltalán nem ennyi. Az O.K., hogy egy hónapban esetleg 1kg-t hízik egy baba, de normálisan a hízási ütem szép fokozatosan csökken. A te babád a minimálsúlyához képest átlag havi kb. 700g-ot hízott, ez teljesen normális.
2014. márc. 21. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!