Szerintetek mi tortenik a harom honapos kisbabammal?
Figyelt kérdés
Korulbelul harom napja kezdodott, hogy 2-3 perc szopizas utan sir, de nem hajlando tobbet enni. Varok egy 10 percet kozben bufiztetem es ujra megprobalom mellre tenni. Nagy sirassal ujra neki fog enni de utana egy csomo tej visszajon. Szerintem ha nem lakna jol nem jonne vissza annyi tej de viszont az, hogy olyan keves idot szopik az aggaszt es ugy gondolom, hogy annyi ido alatt nem lakik jol. Mi a velemenyetek?2014. nov. 12. 17:06
1/9 anonim válasza:
hát én lemérném vagy leméretném legalább hetente egyszer, és ha gyarapodik nem foglalkoznék vele.
2/9 A kérdező kommentje:
Minden heten merem es kb 200 grammokat hizik. Azt meg hozzatennem, hogy szopizas kozben is nagyon nyugos, mindha fajna valamilye, csapkod a kezevel, rug a labaval es nyog.
2014. nov. 12. 17:17
3/9 anonim válasza:
Akkor hasfajos. majd kinovi...nem ettel furat?
4/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az a baj...
2014. nov. 12. 17:27
5/9 anonim válasza:
AZ is lehet hogy meg fog jönni. Azt mondják ha finnyás a baba akkor ilyenkor kiköpi.
6/9 A kérdező kommentje:
Vannak ra utalo jelek, ugyhogy meglehet
2014. nov. 13. 12:03
7/9 anonim válasza:
Akkor simán lehet. Nekem azt mondta a nőgyógyászom, hogy ne ijedjek meg ha ilyen lesz fejjem le a tejet öntsem ki és adjak neki tápszer abban a pár napban. Nálunk nem volt belőle probléma mert a kislányomat nem zavarta. Ha gondolod csináld így. A hasfájást pont ebben a korban szokták kinőni, szóval ha csak nem ettél valami olyan dolgot amitől más íze lesz a tejnek akkor én erősen gyanakodnék arra hogy meg fog jönni.
8/9 enkaba válasza:
Az én kislányom 8 hós koráig szopizott 10-15 perc után jól lakott.Jeleztem a védőnömnek hogy ez van adott mérleget hogy mérjem mennyit eszik egy evésre ennyi idő alatt 100-at 120-at simán szopizta úgy hogy valószínű más van a háttérben.
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2014. nov. 14. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!