Második kisbabámmal 8 hetes terhes vagyok. Minden rendben az ultrahang szerint, minden tünet meg van, kivéve a mellfeszülést. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
lehet, hogy második babámat nem fogom tudni szoptatni? Van ilyen? Az első terhességnél már nagyon korán nagyon fájtak a melleim.2009. nov. 29. 21:23
1/2 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy nem fogod tudni szoptatni. Ezt abból gondolod, hogy nem feszül az elejétől kezdve a melled? Én is a második babát várom, az elsőnél én a mellfeszülésből tudtam, hogy terhes vagyok. Most semmi ilyesmi nem volt, viszont már 3 hónaposan beindult a tejtermelésem, ami szintén nem volt előzőleg. Most a 23. héten vagyunk, és olyan a mellem mint mikor szoptattam. Nyugi! Ne stresszeld magad!
2/2 anonim válasza:
Én a harmadikkal vagyok terhes!Az első kettőnél az első tünetek egyike volt a mellfeszülés,viszont nem volt hányingerem meg ilyesmi.Most 9 hetes vagyok és pár napja kezdtek el érzékenyek lenni a melleim,de viszont egész nap van hányingerem.Minden terhesség más és más!Ezen ne aggódj,a tejtermelődés később indul be!Én mindkét gyermekemet tudtam szoptatni,sőt a 18 hós még cicizik!
Ritkán fordul elő,hogy az első szopizott a második pedig nem,mert nem indul be a tejtermelődés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!