Valami allergiás tünet a laktoherb teától?
Figyelt kérdés
Rajtam csalán kiütés szerü foltok jöttek ki a karomon és a lábamon.Viszeketett és égett, ez kb. 1-2 óráig tartott aztán elmúlt. Nem tudom, hogy a teától volt-e vagy sem, de akkor ittam először.
6 hetes anyuka
2009. márc. 11. 19:42
1/3 anonim válasza:
Nekem 6 hetes volt a babám amikor kórházba kerültem iszonyatos gyomorfájással.Igazábol azóta sem derült ki hogy mi volt a baj de aztmondták lehet a teátol.Akkor abbahagytam csak vízet iszom sokat és van tejcim! 6 hónapos baba anyukája
2/3 A kérdező kommentje:
Tejem nekem is van bőven. Azért iszom, mert jó a baba hasfájására is. Naponta 2 pohárral iszom. Ma még nem jelentkezett semmi féle mellékhatás, lehet nem is a teától volt. De akkor mitől? Bőrgyógyászhoz nem igazán tudok elmenni vele, mert midig este vagy éjszaka jönnek elő ezek a foltok. Hogy mutassam meg neki, hogy mi a panaszom?
2009. márc. 11. 20:15
3/3 anonim válasza:
Szia! Nálunk hasfájást okozott a babának!!! Abbahagytam, és azóta is szoptatok! 9 hónapos múlt a babám! Lehet valamelyik összetevőjét nem bírod!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!