Szerintetek lehet valami gond az 5 hetes kisbabámmal?
miért ébresztgeted?eszik,amikor éhes lesz.nem hiszem,hogy egy pár hetes gyereknek pontos napirend kéne.
nem hinném,hogy te azonnal elkezdenél zabálni,ha a legszebb álmodból felvertek volna
és soha egyetlen egyszer sem ébresztettem fel a fiam,hogy egyen,pedig kis súllyal, 2,5 kilóval született.Ehhez épest két hónapos korától végig aludta az éjszakát,addig csa egyszer kel enni.napközben sokszor kért.Így is havi egy kilókat hízott,szépen gyarapodott.Egy éves koráig 6,3 kilót hízott,ez teljesen jó.
próbáld meg,hogy nem ébresztgeted
Miért ébreszted? Van specifikus oka?
Milyen napirend?
Mennyivel született, mennyire fogyott, hol tart a testsúlya?
5hetesen napirend? Felébreszted???
jajjjjjj neeeee,ki mondta neked ezeket a butaságotat?
Nem az a normális, ha egy baba átalussza az éjszakát! Akinek ilyen a babája, rendben van, de ha nem, az sem gond, sőt! Az éjjeli szoptatás sokban segíti a tejtermelés fennmaradását.
Sok babának van délután egy hosszabb, akár 4-5 órás egybefüggő alvása, ez teljesen természetes. Kérdező, szerintem próbáld ki, hogy pár napig hagyod aludni és inkább azt figyeled, hogy ő mit hogyan szeretne. Lehet, hogy nem sokkal a tervezett ébresztő után magától is kelne; viszont ha ő ébred fel, akkor enni is szívesebben fog szerintem, mert nem muszájból kellene.
Napirend... Emlékezz majd rá, hogy az első évben, mire kialakul egy rendszer az életetekben, biztosan történni fog valami, ami felrúgja azt, és kezdheted a "szervezést elölről"...
Nem érdemes különösebben foglalkozni vele - jobban jársz, ha mindenkor a babád jelzéseire hagyatkozol, elvégre egyedül ő tudja , mikor mire van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!