Hogyan szoptassam majd a kisbabamat? Mert van egy kis gond!
Szerintem nem lesz gond a szoptatás, csak azért mert kicsi a mellbimbód.
Ugyanis az a lényeg akkor kapja be jól a baba a mellet, ha szinte az egész bimbóudvart bekapja. Ha csak a bimbó végén cumizik akkor szopizni sem tud megfelelően. Ezért mondják úgy, hogy amikor a baba nagyon nagyra nyitja a száját akkor kell a cicit a szájába tenni.
Na jó kacifántosan írtam le, de remélem érthető... bocsánat ha mégsem...
Szia! Hát akkor én megnyugtatlak hogy nem lesz semmi gond. Nekem sem voltak hatalmasak a mellbimbóim és mégis már majdnem 7 hónapja szoptatok! Nyugodj meg nem lesz gond! A babócád majd szépen amikor elkezdi szívni automatikusan megdagad majd...szépen átalakul majd a formája olyanra hogy a picidnek megfeleljen és szépen tudjon belőle szopizni. Egyébként is van még 2 hónapod és addig is változhat még az alakja!
Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok neked!
Nekem nagyon kicsi és rövid a mellbimbóm. Ráadásul a lányom úgy akart szopni, hogy hátrapöndörítette felfelé a nyelvét, úgyhogy az istennek sem akart összejönni a szopizás. A Csöpi bimbóvédő oldotta meg a gondot. Hosszú a cumirésze és üvegből van a "kerete". 3-4 hét alatt ezzel megtanítottam, hogy ne húzza hátra a nyelvét, majd elhagytuk, mint segédeszközt. 26 hónapig szoptattam.
Ez az: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!